Almere, 21 juli 2022

Zoals wij in de vergadering van obligatiehouders op 26 april jongstleden hebben aangegeven en toegelicht, zullen wij op 6 oktober van dit jaar de obligatielening die wij via de NPEX-effectenbeurs hebben afgesloten, aflossen.

In oktober 2017 hebben wij voor de financiering van de groei van onze onderneming via de NPEX-effectenbeurs een obligatielening uitgegeven. Deze lening heeft ons in de afgelopen jaren in staat gesteld om onze organisatie te herstructureren en ons softwareproduct Ceyenne WMS verder te ontwikkelen. Mede hierdoor hebben wij in deze periode een mooie groei in klanten en omzet gerealiseerd, welke ons een gezonde basis voor verdere groei in de komende jaren heeft gegeven.

Wij danken alle obligatiehouders en de NPEX voor het vertrouwen en de ondersteuning in de afgelopen jaren.