Meest recent

Beleggen in Nederlandse groeibedrijven

Maart 2021

Steeds meer Nederlanders investeren in groeibedrijven. Rechtstreeks, door middel van crowdfunding, bij een beleggingsfonds of via NPEX, een effectenbeurs voor mkb-ondernemingen. Zelf ook interesse? Dit is waar je in ieder geval op moet letten.

Volop kansen voor Friese ondernemers en beleggers

Juni 2020

Als Friese ondernemer op zoek naar financiering vanaf 1 miljoen euro? Of juist op zoek naar een mooie belegging die ook nog eens het mkb in Friesland vooruit helpt? Effectenbeurs NPEX brengt Friese ondernemers en beleggers samen.

MKB-Beurs NPEX ziet financiering naar ‘recordniveau’ gaan

4 juli 2019

Twee bedrijven hebben in een ruime week voor €6,5 mln nieuw kapitaal opgehaald via NPEX en dat was een record, aldus de Nederlandse mkb-beurs. In een gesprek met BNR Nieuwsradio zegt ceo Mark van der Plas een flinke groei te verwachten voor de beurs in de komende periode.

Beleggers kunnen binnenkort weer handelen op mkb-beurs NPEX

4 april 2018

De beurs voor het midden- en kleinbedrijf NPEX opent volgende week opnieuw de deuren. In november moest het handelsplatform tijdelijk sluiten, omdat het niet meer voldeed aan de eisen van de Autoriteit Financiële Markten.

Beleggers kunnen na maanden weer handelen op mkb-beurs NPEX

4 april 2018

NPEX was maandenlang een beurs zonder handel, maar daar komt verandering in. De alternatieve beurs beschikt over de juiste vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Beleggers kunnen er vanaf volgende week weer hun stukken en leningen verkopen, zo maakt het bedrijf woensdag bekend.

NPEX video’s

NPEX – How Its Done – maart 2019

Meer video’s