Over NPEX Awards

De NPEX Awards is een jaarlijks evenement georganiseerd door NPEX, de toonaangevende effectenbeurs voor het MKB in Nederland. Dit prestigieuze evenement brengt ondernemers, beleggers en financiële professionals bijeen om de uitmuntendheid en prestaties in de wereld van investeringen en financiering te erkennen en te vieren.

De award uitreiking van NPEX erkent de inspanningen en successen van bedrijven die betrokken zijn bij het MKB, waarbij zij de economische groei en dynamiek stimuleren door middel van investeringen en financiering.

De genomineerden voor de awards zijn beoordeeld op basis van verschillende criteria, waaronder handelsvolume, liquiditeit en algemene marktprestaties. 

Winnaars NPEX Awards 2023

De tweede editie van de NPEX Awards vond op 30 mei 2024 plaats bij De Utrechtse, een 9-holes golfbaan in Houten. De feestelijke uitreiking van de NPEX Awards werd afgetrapt door NPEX CEO Mark van der Plas. De NPEX Awards hebben impact. “Bij ons koop je geen award”, zo startte Van der Plas de bijeenkomst, “maar bij ons verdien je een award.”

Tijdens de feestelijke middag werden de ondernemers in het zonnetje gezet en ontvingen zij een award voor hun prestaties over het jaar 2023. Dit zijn de winnaars:

CEO Mark van der Plas kijkt tevreden terug op de uitreiking: “Het stemt mij trots dat deze prachtige bedrijven gekozen hebben voor NPEX.”

De award-winnaars op een rij, van links naar rechts:
Mark van der Plas (CEO NPEX), Wijnand van Aalst (CEO Van Aalst Group), Cees Zuur (CFO Van Aalst Group), Evelyn van Straaten (Senior Investor Relations Manager Annexum), Jonno van der Donk (CFO Qlayers), Johan van den Bout (Technical Manage Pool Trading), Martijn Hoogeveen (CEO Icecat), Alan van Griethuysen (CCO NPEX).

Winnaars NPEX Awards 2022

De NPEX Awards 2022, gehouden in het indrukwekkende WTC Den Haag, belichtten enkele opmerkelijke winnaars in verschillende categorieën:

Winnaars NPEX Awards 2022

Van links naar rechts: Mark van der Plas (CEO NPEX), Alec Clement (WAAR Nederland), Coert Kleijwegt (PAT-Krüger), Martijn Hoogeveen (Icecat), Rob Hanemaaijer (Annexum) en Alan van Griethuysen (CCO NPEX)

MTD Pure Water winnaar Snelste Groeier NPEX Awards 2022

Alan van Griethuysen (CCO NPEX) handigt de NPEX Award 2022 voor Snelste Groeier uit aan Hans Verhoeven (Managing Director MTD Pure Water)