Over NPEX Awards

De NPEX Awards is een jaarlijks evenement georganiseerd door NPEX, de toonaangevende effectenbeurs voor het MKB in Nederland. Dit prestigieuze evenement brengt ondernemers, beleggers en financiële professionals bijeen om de uitmuntendheid en prestaties in de wereld van investeringen en financiering te erkennen en te vieren.

De award uitreiking van NPEX erkent de inspanningen en successen van bedrijven die betrokken zijn bij het MKB, waarbij zij de economische groei en dynamiek stimuleren door middel van investeringen en financiering.

De genomineerden voor de awards zijn beoordeeld op basis van verschillende criteria, waaronder handelsvolume, liquiditeit en algemene marktprestaties. 

NPEX Awards 2023

Hoewel de NPEX Awards 2022 net is afgerond, werkt NPEX al aan de volgende editie. De NPEX Awards 2023 beloven opnieuw de schijnwerpers te richten op opmerkelijke prestaties binnen het MKB en de effectenmarkt. Binnenkort zullen de genomineerden voor deze prestigieuze awards worden aangekondigd, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Blijf op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen rondom de NPEX Awards, want het evenement blijft een belangrijk platform voor het eren van bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de economische groei en dynamiek van Nederland door middel van investeringen en financiering.

Winnaars NPEX Awards 2022

De NPEX Awards 2022, gehouden in het indrukwekkende WTC Den Haag, belichtten enkele opmerkelijke winnaars in verschillende categorieën:

Winnaars NPEX Awards 2022

Van links naar rechts: Mark van der Plas (CEO NPEX), Alec Clement (WAAR Nederland), Coert Kleijwegt (PAT-Krüger), Martijn Hoogeveen (Icecat), Rob Hanemaaijer (Annexum) en Alan van Griethuysen (CCO NPEX)

MTD Pure Water winnaar Snelste Groeier NPEX Awards 2022

Alan van Griethuysen (CCO NPEX) handigt de NPEX Award 2022 voor Snelste Groeier uit aan Hans Verhoeven (Managing Director MTD Pure Water)