Super Winkel Fonds NV

Met een historie vanaf 2008 en een totaal vloeroppervlak van ca. 94.500 m2 is het Super Winkel Fonds NV één van de langstlopende en grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen in Nederland. Het fonds is open-end, waardoor u de mogelijkheid heeft het hele jaar door uw belegging uit te breiden of ter verkoop aan te bieden.

Per 1 januari 2023 bestaat de vastgoedportefeuille uit 40 supermarkten verspreid over 37 objecten in Nederland waaronder 10 (wijk) winkelcentra cq. winkelstrips. Het Super Winkel Fonds NV kent geen specifieke looptijd. Het fonds streeft er naar een optimale spreiding te realiseren ten behoeven van het risicoperspectief en een goed verhandelbaarheid te bieden.

Super-Winkel-Fonds-beleggen

Kenmerken

  • 40 supermarkten verspreid over diverse locaties in Nederland
  • Totale vloeroppervlakte van ca. 94.500 m2
  • Langdurige huurcontracten met sterke huurders
  • Huurders zijn onder meer Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Dirk en Plus
  • Bezettingsgraad ca. 99%

Handelswaarde

Voor de actuele handelswaarde kijkt u op de fondspagina Super Winkel Fonds NV van Annexum.

Inkoopfaciliteit

Certificaten worden door het fonds ingekocht tegen de handelswaarde verminderd met een afslag van 3%. De afslag komt ten gunste van het fonds en dienen ertoe dat zittende beleggers niet geraakt worden door de kosten die verband houden met inkoop van certificaten. Voor het laten inkopen van certificaten door het fonds, kunt u contact opnemen met Annexum via telefoonnummer 020-5720101 of via [email protected]

Risico’s

Beleggen in dit fonds kent risico’s zoals bijvoorbeeld verhuur- en leegstandsrisico, herfinancieringsrisico en risico verhandelbaarheid. Lees voor u instapt de informatie en kenmerken in de brochure en het prospectus zorgvuldig door.

  • Een uitgebreide beschrijving van de risico’s is te vinden in het prospectus.
  • De tarieven die NPEX hanteert voor beleggers vindt u hier.

Publicaties

Annexum publiceert met regelmaat whitepapers over vastgoed gerelateerde onderwerpen zoals kantoren- en supermarktvastgoed en de woningmarkt. Volg de relevante ontwikkelingen en trends via www.annexum.nl/publicaties.

Over Annexum

Annexum biedt vastgoedbeleggingsfondsen in diverse segmenten zoals supermarkten, (starters)woningen en zorgvastgoed. Op transparante en innovatieve wijze en met oog voor waarde en rendement. En dat al meer dan 20 jaar. Dagelijks werken er op het kantoor in het World Trade Center in Amsterdam ruim 35 (vastgoed)professionals aan het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten. De directie bestaat uit oprichter en CEO Huib Boissevain, Henri Grevers en Robert Boon. De managing partners zijn Jeppe de Boer en Ronald Jansen.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u aanvullende informatie ontvangen over Super Winkel Fonds NV of één van de andere vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Senior Investor Relations Manager Evelyn van Straaten staat voor u klaar en helpt u graag verder. Ze is telefonisch bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur of stuur een e-mail naar [email protected]. Vrijblijvend een afspraak maken kan natuurlijk ook!

Bekijk de effecten:

 Klik op de onderstaande knop voor het prospectus en overige documentatie:

Aanbod op NPEX-effectenbeurs: