Super Winkel Fonds NV

Het Super Winkel Fonds NV van vastgoedbelegger Annexum heeft een historie vanaf 2008 en is één van de grootste supermarktfondsen toegankelijk voor particuliere beleggers.

Per 1 juli 2020 bestaat de portefeuille van dit fonds van Annexum uit 33 objecten, namelijk 7 delen van (wijk)winkelcentra in Den Haag (Parijsplein), Zwolle (Maagjesbolwerk), Utrecht (Gagelhof), Drachten (De Wiken), Kerkrade (Carboonplein), Panningen (Pastoor Huijbenplein) en Oegstgeest (Rhijnzicht), die samen 9 supermarkten bevatten.

Daarnaast bevat de portefeuille 25 supermarktobjecten verspreid over heel Nederland met daarin 27 supermarkten en 1 object met kantoor, horecafuncties en parkeergarage. In het object in Kerkrade is zowel een Aldi als een Plus gevestigd. In Moordrecht bevindt zich in het object een Albert Heijn als ook een Aldi.

Het Super Winkel Fonds NV kent geen specifieke looptijd. Het fonds streeft er naar een optimale spreiding te realiseren ten behoeve van het risicoperspectief en een goede verhandelbaarheid te bieden. Het totaal netto uitgekeerde rendement via NPEX in 2019 is € 1.353.902. 

Kenmerken

  • 36 supermarkten verspreid over diverse locaties in Nederland
  • Totale vloeroppervlakte van de 33 vastgoedobjecten is ca. 87.500 m2
  • Langdurige huurcontracten met sterke huurders
  • Huurders zijn onder meer Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Dirk en Plus
  • Bezettingsgraad ca. 99%

Handelswaarde

Voor de actuele handelswaarde kijkt u op de fondspagina Super Winkel Fonds NV van Annexum.

Risico’s

Algemene risico’s verbonden aan beleggen in een vastgoed beleggingsinstelling: het marktrisico, het risico met betrekking tot de beperkte verhandelbaarheid van de certificaten, risico met betrekking tot de vergunningsvereisten NPEX, risico stockdividend, rendementsrisico, financierings- en renterisico, verhuur- en leegstandsrisico, fiscaal risico, inflatierisico en risico’s samenhangend met de beheerder.

De voornaamste risico’s die beleggen in Super Winkel Fonds NV specifiek met zich brengt: risico op verkleining verzorgingsgebied supermarkt, verminderde concurrentie vraagzijde verhuurmarkt door consolidatie supermarktbranche, risico ongeschiktheid portfolio door schaalvergroting en het risico dat de certificaten beperkt verhandelbaar zijn enSuper Winkel Fonds NV niet verplicht is tot het inkopen van certificaten.

  • Een uitgebreide beschrijving van de risico’s is te vinden in het prospectus.
  • De tarieven die NPEX hanteert voor beleggers vindt u hier.

Publicaties

Annexum publiceert met regelmaat whitepapers over vastgoed gerelateerde onderwerpen zoals kantoren- en supermarktvastgoed en de woningmarkt. Volg de relevante ontwikkelingen en trends via www.annexum.nl/publicaties.

Over Annexum

Annexum biedt vastgoedbeleggingsfondsen voor particulieren. Bij ons belegt u in vastgoed in diverse segmenten zoals supermarkten, (starters)woningen, kantoren en zorgvastgoed. Met oog voor waarde en rendement. En dat al 20 jaar.

Dagelijks werken op ons kantoor in het World Trade Center in Amsterdam ruim 40 (vastgoed)professionals aan het structureren, plaatsen en beheren van onze beleggingsproducten.

Op 13 februari 2006 is door de AFM een vergunning verleend aan Annexum als bedoeld in artikel 2:65 van de Wft. Deze vergunning heeft betrekking op het beheer van beleggingsinstellingen.

Meer informatie en actueel nieuws vindt u op www.annexum.nl.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u aanvullende informatie ontvangen over Super Winkel Fonds NV of één van de andere vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers Rob Hanemaaijer en Evelyn van Straaten staan voor u klaar en helpen u graag verder. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur of stuur een e-mail naar info@annexum.nl. Vrijblijvend een afspraak maken kan natuurlijk ook!

Bekijk de effecten:

Effecten

Wilt u meer informatie?  Bekijkt u dan hier de prospectus en meer informatie:

Wilt u een aanbod doen?

Aanbod
Terug naar boven