Komende evenementen

Afgelopen evenementen

14april

Nationaal Groeikapitaal Congres

Amsterdam

Op 14 april 2020 zal NPEX de workshop Achtergestelde Obligatieleningen voor het MKB verzorgen.tijdens het eerste Nationaal Groeikapitaal Congres. Locatie: Koninklijke Industrieele Groote Club te Amsterdam.

NPEX zal de workshop Achtergestelde Obligatieleningen voor het MKB verzorgen.

2019

Beleggers- bijeenkomst Axxicon

Amsterdam

Op donderdag 7 november 2019 zal van 14:00 uur tot 15:30 uur de beleggersbijeenkomst van Axxicon op locatie in Son plaatsvinden. De inloop is vanaf 13:45 uur.

CEO Alfred Evers zal de uitgifte van de 7,5% obligatielening en de toekomstplannen van Axxicon toelichten. Tevens krijgt u een rondleiding op de locatie.

2019

Beleggers-bijeenkomst Van Aalst

Dordrecht

Op dinsdag 5 november 2019 zal van 14:00 uur tot 15:30 uur de beleggersbijeenkomst van de Van Aalst Group op locatie in Dordrecht plaatsvinden. De inloop is vanaf 13:45 uur.

CEO Wijnand van Aalst zal uitleg geven over de uitgifte van de 7,5% obligatielening en de toekomstplannen van de Van Aalst Group toelichten. Ook zal financieel directeur Cees Zuur aanwezig zijn om financieel gerelateerde vragen te beantwoorden.

2019

MKB Ondernemers Congres

Brabant

Het MKB Ondernemers Congres van RTL is hét jaarlijkse oplaadpunt voor succesvolle ondernemers. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

NPEX is in samenwerking met ONL voor Ondernemers aanwezig op de Expovloer.