14 september 2021

Persbericht NPEX inzake DirAct It Resultaten eerste jaarhelft 2021

Verdere stijging klanten en omzet

De positieve ontwikkeling die zich in de tweede helft van het vorig jaar had ingezet, heeft in de eerste helft van dit jaar doorgezet. In deze periode hebben wij 7 nieuwe klanten voor ons Ceyenne WMS weten te enthousiasmeren. Het totaal aantal bedrijven dat van onze software gebruik maakt voor de aansturing van haar magazijn, komt daarmee op 58.

In de eerste helft van dit jaar hebben wij geen gevolgen van de maatregelen met betrekking tot COVID-19 kunnen waarnemen. Zowel aan de verkoopkant, als aan de operationele kant lijkt de markt zich te hebben aangepast. Het on-line en thuiswerken, lijken zelfs een positief effect te hebben op de productiviteit. Op verkoop- en marketinggebied, waren er nog geen beurzen, in deze periode, waar wij van oudsher wel succesvol zijn. Voor de tweede helft van
het jaar staan er wel weer enkele gepland.

De omzet over het eerste half jaar steeg met ruim 27% ten opzichte van de vergelijkbare periode in 2020. De recurring omzet steeg zelfs nog sneller en was 34% hoger dan H1 van het vorig jaar.

Lees hier het volledige bericht.