7-5-2018 – Per 1 mei jongstleden is René Louter de nieuwe CEO van Be Informed. Hij volgt hiermee oprichter Rik Hoogenberg op die als aandeelhouder en adviseur nauw betrokken blijft bij Be Informed.

René Louter was sinds 2017 algemeen directeur van Emesa, het moederbedrijf van onder andere VakantieVeilingen en ActievandeDag. Daarvoor was hij werkzaam als CEO van RDC Group, marktleider op het gebied van software en data(analyse) voor de mobiliteitssector en als managing director van ASN Group. Tussen 2003 en 2012 vervulde hij diverse directiefuncties bij REAAL.

Tevens is het managementteam versterkt met de komst van Guus Romeijn als COO. Voorheen was Guus werkzaam bij diverse softwarebedrijven waaronder Trinicom, Kana en Verint.

Be Informed is de wereldwijd toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van het gelijknamige Intelligent Automation and Orchestration Platform. Na automatisering van routinematig werk is het automatiseren van kenniswerk de volgende revolutionaire ontwikkeling wereldwijd. Het Be Informed platform stelt organisaties in staat om de bedrijfsvoering verregaand te digitaliseren door als digitale assistent klanten en kenniswerkers maximaal te ondersteunen bij de uitvoering van hun taken zoals het verlenen van vergunningen of deze grotendeels te automatiseren. Hierbij maakt het platform het mogelijk om bestaande IT-landschappen snel te moderniseren door best-of-breed AI-oplossingen in te passen en te orchesteren vanuit een end-to-end bedrijfsproces perspectief.