22 februari 2016 – Softwarebedrijf Be Informed heeft van de Nederlandse investeringsmaatschappij Reggeborgh een miljoeneninvestering ontvangen. Het softwarebedrijf uit Apeldoorn wil met de financiële injectie versnelde groei realiseren.

Reggeborgh is met deze investering toegetreden als aandeelhouder in Be Informed. Het Apeldoornse softwarebedrijf wil het geld gebruiken om versneld overheden, financiële dienstverleners en partijen in de industriële sector tot klant te maken.

Wereldwijd bewezen
Be Informed heeft sinds haar start in 2006 een uniek en zeer compleet Intelligent Robotic Process Automation Platform ontwikkeld. Hiermee worden gepersonaliseerde klantprocessen gedigitaliseerd en regel gestuurde processen geautomatiseerd. Het Platform en de toegevoegde waarde ervan is inmiddels op wereldwijde schaal bewezen bij grote organisaties zoals Procter & Gamble, het Europese Patent Office, de Immigratiedienst van Nederland en Groot-Brittannië en bij de grote banken en verzekeraars in Groot-Brittannië.

Een leidend en uniek software platform

Klanten en analisten zien het platform als wereldwijd leidend in de Robotic Process Automation markt. Met name als het gaat om complexe processen (bijvoorbeeld met veel dynamiek en veel regelgeving) en het toepassen van contextuele data (bijvoorbeeld advies voor elke klant op maat of rekening houdend met specifieke regelgeving per land) is het platform van Be Informed uniek.

Over Reggeborgh
Reggeborgh Technology BV is een investeringsfonds dat in 2016 is opgericht door Reggeborgh Invest en de technologie ondernemers Jan-Willem Tusveld en Wilco Rietberg. Het fonds neemt in principe minderheidsbelangen in middelgrote technologiebedrijven met een bewezen trackrecord en internationale groei ambities.

De wereldwijde versnelde opkomst van robotisering van processen biedt enorme kansen voor Be Informed. Wij hebben een groot vertrouwen in Be Informed met haar unieke software en een inmiddels bewezen staat van dienst” aldus Wilco Rietberg van Reggeborgh.