Xillio

Xillio logo
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Nieuws

 • Dataverhuizer Xillio geeft obligatie uit

  15 december 2017
  Dataverhuizer Xillio, die al een notering had op handelsplatform NPEX, geeft een achtergestelde obligatielening met een rente van 8 procent uit. Dat bleek donderdag.
  Lees meer
 • Xillio en Data Matters gaan strategische samenwerking aan

  16 oktober 2017
  Xillio en Data Matters zijn een samenwerking aangegaan. De content migratiediensten van Xillio en de beveiligde clouddienst voor content archivering Strongroom van Data Matters vormen een complementair aanbod voor organisaties die hun complexe legacy ECM-systemen willen uitfaseren en data veilig en duurzaam in de cloud willen archiveren.
  Lees meer
 • Xillio en SLD sluiten OEM-overeenkomst

  05 september 2017
  Xillio heeft een OEM-overeenkomst gesloten met SDL, wereldwijd aanbieder van content management en vertaaltechnologie en -diensten. Met deze overeenkomst gaat SDL de Xillio software integreren in haar productlijn voor vertaaltechnologie, te beginnen met SDL’s Managed Translation.
  Lees meer
 • Xillio introduceert afbeeldingclassificatie als content service

  29 augustus 2017
  Xillio, specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie, heeft een nieuwe content services aan haar portfolio toegevoegd, te weten afbeelding classificatie. Op basis van visual image recognition kent Xillio labels toe aan afbeeldingen op basis van de inhoud van de afbeelding.
  Lees meer
 • Xillio door Gartner genoemd als ‘Cool Vendor’ voor Content Services

  17 mei 2017
  Xillio is door Gartner Inc. verkozen tot ‘cool vendor’ in het rapport ‘Cool Vendors in Content Services, 2017’ uit mei 2017.
  Lees meer