Dinsdag 18 juli 2023

Online bijeenkomst Xillio

Op dinsdag 18 juli 2023 heeft de online beleggersbijeenkomst van Xillio plaatsgevonden.

Rikkert Engels (CEO en oprichter Xillio) heeft uitleg gegeven over het doel van de emissie van de certificaten van aandelen en de toekomstplannen van het bedrijf toegelicht.

Onderstaand is de presentatie en de video van de bijeenkomst terug te zien.


Woensdag 10 mei 2023

Xillio heeft op 10 mei 2023 een beleggersdag georganiseerd!

De SpaceBuzz komt naar het kantoor van Xillio te Hilversum.

De SpaceBuzz is een initiatief van astronaut Andre Kuipers. Slechts 600 mensen hebben de aarde vanuit de ruimte gezien. En iedereen die het gezien heeft kijkt dan anders naar de aarde vanaf dat moment.

Astronauten zien vanuit de ruimte hoe bijzonder mooi, maar óók hoe kwetsbaar onze aarde is. Deze unieke ervaring leidt tot een nieuw perspectief op onze planeet. SpaceBuzz wil die ervaring delen om zo ambassadeurs van planet Earth te creëren.

Daarom hebben ze een Virtual Reality Experience gecreeerd op basis van echte beelden zoals Andre Kuipers het ook heeft gezien. Xillio support deze missie. SpaceBuzz richt zich specifiek op kinderen uit Groep 7, maar is even indrukwekkend voor iedereen.

Ambities Xillio
Naast het feit dat wij het spaceBuzz initiatief volledig ondersteunen is het thema voor ons als bedrijf ook zeer actueel. Wij hebben veel ambitie en hebben blik omhoog. Om de grootste en moeilijkste migraties te winnen moeten wij als organisatie voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften en moet alles van NASA kwaliteit zijn. We hebben daarom als doelstelling geformuleerd dat we in 2023 goed genoeg willen worden dat we eventueel een migratie bij NASA kunnen uitvoeren.

Onderstaand is de video van de bijeenkomst terug te zien.


Dinsdag 18 april 2023

Online beleggersbijeenkomst Xillio

Op dinsdag 18 april 2023 heeft de online beleggersbijeenkomst van Xillio plaatsgevonden.

Rikkert Engels, CEO en oprichter van Xillio heeft de emissie van de certificaten van aandelen C en de toekomstplannen van het bedrijf toegelicht.

Onderstaand is de video van de bijeenkomst terug te zien.

Woensdag 5 april 2023

Fysieke beleggersbijeenkomst Xillio

Op woensdag 5 april 2023 heeft de beleggersbijeenkomst van Xillio plaats op het hoofdkantoor te Hilversum.

Rikkert Engels, CEO en oprichter van Xillio heeft de emissie van de certificaten van aandelen C en de toekomstplannen van het bedrijf toegelicht.