Notering beëindigd per 28 december 2023

Let op: Faillissement uitgesproken

Slim Opgewekt

Slim Opgewekt is een social enterprise met als doel het realiseren van duurzaamheid. Dat meten wij in CO2-besparing. We geloven dat goed doen en goed ondernemen hand in hand gaan. Want duurzaamheid werkt alleen als ook de cijfers positief zijn.

Over Slim Opgewekt

Wij zijn positief over de kansen van duurzaamheid en willen de aarde beter achterlaten dan dat je haar nu aantreft. Slim Opgewekt verduurzaamt daarom maatschappelijk vastgoed. Onze totaalaanpak bestaat uit een helder financieel plan, het bewust maken over duurzaamheid, realiseren van zonnestroom en de installatie van ons dynamisch ledlichtsysteem; de Educube.

Groei

Succesfactor

De succesfactor van Slim Opgewekt is de complete combinatie van techniek, financiering en bewustwording, waarmee een bestuurder overtuigd wordt ‘ja’ te zeggen tegen duurzaamheid. Slim Opgewekt weet het belang van scholen, sportclubs en zorginstellingen te vertalen naar concrete duurzame maatregelen.

  • Slim Opgewekt installeert zonnepanelen en ledverlichting
  • Slim Opgewekt financiert (desgewenst)
  • Slim Opgewekt maakt gebruikers bewust van duurzaamheid

Voorbeeldfilmpje gemaakt voor zorginstelling voor mensen met een beperking 

Bestedingsdoel

De vraag naar onze oplossing is groter dan dat we momenteel aankunnen. We verwachten in de komende vijf jaar te groeien van 145 verduurzaamde locaties (scholen, zorg en sportcomplexen) naar 850 locaties. Hiermee kunnen we 82.000.000 kilo CO2 besparen!

Wij willen ons doel om Nederland te verduurzamen, versnellen. Hiervoor moeten we ons bereik vergroten, waardoor onze omzet zal toenemen. Wij willen daarom maximaal 3.600.000 euro lenen van beleggers. Wij willen het geld van de obligaties gebruiken voor de volgende drie activiteiten:

  1. Wij willen onze impact opschalen naar 850 locaties;
  2. Wij willen klaarstaan voor de volgende s-curve: gasloos;
  3. Wij willen een ‘Experience center’ bouwen en inrichten.

Wat de s-curve voor Slim Opgewekt betekent, kunt u lezen in het prospectus , hoofdstuk 7.6.

Markt

Slim Opgewekt richt zich op drie specifieke markten: scholen, sportclubs en zorg.

Concurrentie

Wat Slim Opgewekt doet lijkt op het eerste oog kopieerbaar. De ervaring leert echter dat het in praktijk een stuk lastiger is om succesvol maatschappelijk vastgoed te verduurzamen, dan men in theorie bedenkt. Slim Opgewekt is de enige professionele partij die zich al jaren richt op het onderwijs.

Een van onze onderscheidende krachten is dat wij realiseren wat we beloven en alleen daarover communiceren. Dat is anders dan sommige concurrenten. Het was soms lastig om ons geloof te volgen, niet van de daken te gaan schreeuwen wat wij wilden bereiken, maar vast te houden aan onze strategie dat duurzaamheid gaat om vertrouwen. En vertrouwen bouw je door te bewijzen wat je bereikt. Deze strategie bleek de juiste. Slim Opgewekt is marktleider geworden.

Awards & prijzen

Ons succes gaat niet onopgemerkt: We zijn benoemd tot jong ondernemer van het jaar en tot parel van de regio. We waren als snelgroeiend bedrijf FD Gazelle in 2017 én zijn dat in 2018 weer! Bijzonder trots zijn we als winnaar van de Triodos Hart-Hoofdprijs, die ons uitriep als meest inspirerende en vernieuwende onderneming.

Mijlpalen

Oprichters

De drie oprichters – Leonn, Rob en Hilde – vormen een sterk en capabel team. Ze hebben hun succes bewezen door de groei van Slim Opgewekt tot wat zij nu is.

Structuur

De aandeelhoudersstructuur van de Slim Opgewekt Groep ziet er als volgt uit:

Risico’s en zekerheden

Aan beleggen zijn altijd risico’s verbonden. Het belangrijkste risico dat u loopt, is dat Slim Opgewekt Groep B.V. geen geld heeft om u te betalen of om de rente te betalen. Dit zou het geval kunnen zijn wanneer de prognoses niet of onvoldoende gerealiseerd wordt. Dan kan het zijn dat u niets van de lening terugbetaald krijgt en dat u geen rente krijgt.

Voor de volledige beschrijving van de borgstelling en de risicoanalyse verwijzen wij u naar het prospectus en het informatiedocument.

Meer informatie over Slim Opgewekt vindt u op de website.

Voor inhoudelijke vragen over de obligatielening kunt u contact opnemen met Rob Wieggers of Leonn Sekender via 026-361 21 10 of [email protected]

Tarieven

Onderstaand zijn de tarieven weergegeven die NPEX hanteert.

NPEX-rekening gratis
Geld storten gratis
Inschrijfkosten emissie 1% éénmalig
Servicekosten 0,05% per maand*

*Te berekenen over de nominale waarde van de obligaties in portefeuille op coupon betaaldatum en te verrekenen met de (maandelijkse) rentebetaling.

Bekijk de effecten:

 Klik op de onderstaande knop voor het prospectus en overige documentatie:

Aanbod op NPEX-effectenbeurs: