Zoetermeer, 23 mei 2023

Een buitenlandse onderneming heeft een bod uitgebracht op 100% van de aandelen van Specs Compound Handling BV (Specs). De aandeelhouders van Specs hebben besloten om dit bod van 11 euro per aandeel in cash te accepteren. Dit betekent dat ook de certificaten van de aandelen op NPEX voor hetzelfde bedrag zullen worden gekocht.

Alle aandelen van Specs zullen worden geleverd aan de koper. De certificaten van aandelen worden dan ingetrokken tegen de verplichting voor de STAK om de inkomsten op de aandelen aan de onderliggende certificaathouders door te betalen. Hiervoor is de medewerking van de certificaathouders niet vereist. Op dezelfde dag zullen alle certificaten van aandelen uit de notering worden gehaald. De contante betalingen zullen binnen enkele dagen worden uitgekeerd aan de houders van certificaten. De laatste handelsdag was dinsdag 23 mei 2023.

De activiteiten van beide bedrijven zijn complementair en passen uitermate goed in de groeiplannen van Specs zoals gepresenteerd tijdens de NPEX introductie. Wij willen hierbij nogmaals alle beleggers danken voor hun vertrouwen in onze onderneming en het bewerkstelligen van onze groeiplannen.

Voorwetenschap
Dit persbericht heeft betrekking tot de openbaarmaking van informatie die kwalificeert, of zou hebben gekwalificeerd, als koersgevoelige informatie in de zin van Artikel 7(1) van de Verordening (EU) Nr. 596/2014 (Verordening Marktmisbruik).

Johan Tijhuis
CEO Specs Compound Handling BV 

Over Specs
Specs Compound Handling B.V., hierna te noemen ‘Specs’, is de holding en tevens werkmaatschappij voor de activiteiten van de Specs groep. Het hoofdkantoor van Specs is gevestigd in Zoetermeer. Specs is gespecialiseerd in compound handling en management. Compounds zijn chemische of biologische stoffen waarmee farmaceutische en biotech bedrijven medicijnen ontwikkelen en produceren. Specs richt zich uitsluitend op compounds waarmee R&D activiteiten worden ondernomen voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, niet op bulk compounds voor de uiteindelijke productie van medicijnen. Specs is gespecialiseerd in het sourcen, de handling, het beoordelen op kwaliteit en het opslaan onder geconditioneerde omstandigheden en distribueren van compounds in droge (poederachtige) vorm.