Nieuw-Vennep, 4 mei 2023

Beste beleggers,

In verband met tegenvallende omzet resultaten hebben wij als bedrijf gisteren surseance van betaling aangevraagd en verleend gekregen.

Wij hadden in ons halfjaarbericht (Feb 23) aangegeven onze groeiplannen helaas stop te moeten zetten en ons te concentreren op het eerst winstgevend maken van de bestaande winkels en b2b business. Helaas is dit ondanks allerlei initiatieven niet gelukt. Kostenbesparende maatregelen zijn reeds doorgevoerd doch i.v.m. aanblijvende onzekerheid t.a.v. de realisatie van zwarte cijfers en een dreigend liquiditeitsprobleem hebben we als bedrijf moeten besluiten surseance aan te vragen. De afgelopen 2 dagen is dit heel snel gegaan.

Momenteel zijn we in overleg met de aangestelde bewindvoerder, mr. V.H.B. Kruit, en is een verzoek gedaan tot omzetting naar een faillissement om zodoende te kijken naar een eventuele doorstart.

Zodra er meer informatie is zal ik deze met u delen.

Met vriendelijke groet/ Best regards,
Marcel Honsbeek
V.H.B. Kruit
Fixers