Almelo, 27 april 2023 

Felloo heeft onlangs al intern aangekondigd dat wij zijn overgenomen door Techone, een toonaangevende groep van managed IT‐ en communicatieondernemingen. Nu doen wij ook ons bericht aan jullie – buiten de onderneming. Deze stap versterkt de aanwezigheid van Techone in het oosten van Nederland en is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven. Felloo zal in lijn met de strategie van Techone blijven opereren als een zelfstandige onderneming binnen de Techone groep.

Techone is een bedrijf met meer dan 600 medewerkers dat zich richt op ICT oplossingen voor ondernemend Nederland. Met een indrukwekkende staat van dienst in de branche, heeft Techone bewezen een betrouwbare en deskundige partner te zijn voor ondernemingen in heel Nederland. Techone is niet alleen een deskundige partij op het gebied van ICT oplossingen, maar ook een financieelsterke partij. Met een solide financiële positie kan Techone haar klanten de zekerheid bieden datzij investeert in kwalitatieve dienstverlening en de nieuwste technologieën, waardoor ze altijd voorop blijft lopen in de IT‐branche. Door deze stabiele basis is Techone in staat om haar klanten te voorzien van langdurige en duurzame oplossingen die tegemoetkomen aan de meest uiteenlopende behoeften en uitdagingen.

De acquisitie van Felloo door Techone betekent dat Techone haar klanten een breder scala aan IT‐oplossingen kan aanbieden, vooral op het gebied van managed services. Felloo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche en staat bekend om haar focus op kwaliteit en klanten. De overname past in de strategie van Techone om voortdurend te groeien en haar positie als toonaangevende IT‐dienstverlener in Nederland te versterken. Als gevolg van deze overname zal de directie van Felloo uitgebreid worden met Coert Coomans, CEO en bestuurder van Techone. De huidige directieleden, Marthijn Groenewoud en Sandy van Rooijen, zullen aanblijven en samen met Coert Coomans de directie gaan voeren. Enrico Grobben zal als medeoprichter van Felloo, CEO en bestuurder na een succesvolle periode van 12 en een half jaar afscheid nemen. Mede onder zijn aansturing is Felloo gegroeid van een startende onderneming, naar de professionele organisatie zoals die er nu staat.

Coert Coomans, CEO van Techone, stelt zeer verheugd te zijn met de aansluiting van Felloo in de Techone groep: “Felloo is een zeer ambitieuze MSP en heeft afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Felloo is sterk gefocust op haar klanten en kwaliteit en dit zijn waarden die wij bij Techone delen. Met de overname van Felloo komen wij weer een stapje dichter bij onze ambitie om de leidende IT‐dienstverlener te worden op de zakelijke markt.”

Enrico Grobben en Marthijn Groenewoud, oud‐eigenaren, geloven dat Felloo zich verder zal kunnen ontwikkelen onder de vleugels van Techone: “De samenwerking biedt verdere mogelijkheden voor onze klanten en ons personeel en wij zijn trots de overname wereldkundig te maken. Wij hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Techone en geloven dat wij in Techone de juiste partner hebben gevonden om het stokje over te dragen. Ik (Marthijn Groenewoud) kijk daarnaast erg uit naar de verdere samenwerking met Techone in mijn nieuwe rol als CEO die ik overneem van Enrico.”

Beide bedrijven zijn verheugd om samen te werken aan het leveren van innovatieve IT‐oplossingen aan klanten.

Felloo wordt dan ook van harte welkom geheten bij de Techone familie.

Verdere mededelingen t.a.v. Felloo Obligaties: De obligaties zullen onder dezelfde voorwaarden worden gecontinueerd bij NPEX.

Opgesteld door:
Coert Coomans CEO Techone
Marthijn Groenewoud CEO Felloo
Sandy van Rooijen CFO Felloo