Culemborg, 22 juli 2022

WAAR GROEIT DOOR!

WAAR Nederland is erin geslaagd om tijdens de Corona epidemie haar omzet weer te stabiliseren en heeft met ondersteuning van haar aandeelhouders tevens haar financiële positie kunnen versterken.

Het afgelopen halfjaar heeft WAAR Nederland zich met name gefocust op de voorbereiding en executie van haar groeiplannen. Een belangrijk onderdeel van deze plannen zijn de uitgebreide Media campagnes waardoor WAAR nog meer naamsbekendheid krijgt.

Om dit verder vorm te geven heeft WAAR een grote investeerder bereid gevonden om deze groei mogelijk te maken en te ondersteunen. Hiertoe zijn de afgelopen maanden twee uitgebreide onderzoeken op het gebied van commercie en financiën uitgevoerd. Een en ander is op dit moment in de formaliseringsfase. De komende maand kan hier meer in detail over worden gecommuniceerd.

Helaas is het management van WAAR er niet in geslaagd in deze intensieve periode haar jaarrekening volledig af te ronden en aan te leveren. De verwachting is dat dit mede door de zomer periode nog een paar maanden in beslag zal nemen.

Samen maken we het WAAR!