WAAR opent dankzij emissie bij NPEX winkel in Rotterdam

Culemborg, 27 augustus 2020WAAR groeit door. WAAR wil een groter publiek bereiken en de wereld nóg mooier maken.

Dankzij het geld dat via NPEX in de eerste tranche is opgehaald opent WAAR haar 25ste winkel op een geweldige plek aan de Oude Binnenweg in Rotterdam. Nog dit jaar wil WAAR 5 nieuwe winkels openen. Ook een winkel openen samen met WAAR? We zoeken nog bevlogen ondernemers voor o.a. Hilversum, Amstelveen, Zwolle en Maastricht. Meer info op ditiswaar.nl/ondernemen-met-waar.

Inmiddels is er voor meer dan € 600.000 ingeschreven op de 8,5% obligaties. Vanwege de te verwachten belangstelling is besloten om de inschrijvingstermijn van de 8,5% obligatielening nogmaals te verlengen naar een derde tranche.

De uitgifte van obligaties uit de tweede tranche zal op maandag 7 september 2020 plaatsvinden. Deze obligaties zullen vanaf die datum rentedragend zijn.

Let op: toewijzing voor de tweede tranche geschiedt op basis van een afgeronde inschrijving.

De verlengde inschrijvingstermijn eindigt op dinsdag 29 september 2020 om 17:00 uur. Na sluiting van de verlengde inschrijfdatum zal op dinsdag 6 oktober 2020 de derde tranche worden uitgegeven die vanaf die datum rentedragend is.

Tijdslijn

Maandag 31 augustus 2020 om 17:00 uur; Sluiting tweede tranche

Maandag 7 september 2020; Uitgifte tweede tranche

Dinsdag 29 september 2020 om 17:00 uur; Sluiting derde tranche

Dinsdag 6 oktober 2020; Uitgifte derde tranche

Woensdag 7 oktober 2020; Eerst mogelijke handel via NPEX

Klik hier voor het volledig bericht.