Amsterdam, 19 maart 2020 – We kunnen er niet omheen, het Corona COVID-19-virus heeft de wereld grotendeels stil gelegd. Saamhorigheid en het belang om elkaar te helpen heeft nu de grootste prioriteit om het virus niet nog sneller om zich heen te laten grijpen.

De overheid heeft grondige maatregelen getroffen in de verwachting dat iedereen zich daaraan gaat houden en daardoor de ouderen en zieken onder ons zoveel mogelijk te beschermen. Ook OCEANDIVA geeft hier gehoor aan. Ook heeft de overheid ongeëvenaarde financiële hulp geboden aan de bedrijven en sectoren die het hardst worden getroffen en dt geeft ons allen veel rust. OCEANDIVA behoort helaas tot deze categorie.

Klik op onderstaande link voor het volledige bericht.
Persbericht voor alle beleggers van NPEX in DIVAGROUP BV – 20 maart 2020