26 januari 2017 – Verschillende ICT-bedrijven en -resellers zijn opgenomen in de top 250 groeibedrijven van 2017, waaronder Payper, gespecialiseerd in personeelsdiensten en CTOUCH, producent van groot formaat touch displays en aanverwante software en hardware producten.

De ‘Top 250 Groeibedrijven’ is een samenwerking tussen het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en nlgroeit. De ranglijst is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management en het ECE. Het ScaleUp Dashboard maakt gebruikt van verschillende databronnen (een combinatie van eigen onderzoek en bestaande, openbare databases) om jaarlijks onderzoek te doen naar de snelgroeiende bedrijven in Nederland.

Selectiecriteria
Bedrijven dienen op 1 januari 2012 reeds economisch actief te zijn, aangezien er wordt gekeken naar de groei van drie achtereenvolgende jaren. In 2012 dient een bedrijf minimaal 10 werknemers en/of 5 miljoen euro omzet te hebben behaald. Vervolgens dient er in de driejarige periode vanaf 2012 sprake te zijn van een groei van minimaal 20% per jaar in omzet en/of werknemers.

Bron: nlgroeit