UPDATE – Q4 2021

Deze kwartaalupdate staat in het teken van corona en de gevolgen hiervan op Payper.
En gelukkig kennen we ook positieve gevolgen.

Jaarrekening 2020
Payper heeft als een van de weinige bedrijven binnen NPEX nog geen gedeponeerde jaarrekening over 2020. Dit heeft alles te maken met het afgeven van de benodigde accountsverklaring voor deze regelingen. Over het jaar 2020 heeft Payper van drie NOW-regelingen gebruik gemaakt.

Bij het schrijven van deze update kunnen we inmiddels aangeven dat onze accoun tant over de eerste regeling, NOW 1.0, een verklaring heeft afgegeven. Deze is op 8 februari ingediend bij het UWV. Het is nu afwachten op de beoordeling van het UWV. Direct hierna is onze accountant gestart met de controle van NOW 2.0 en hierna NOW 3.0.

Daar de het resultaat en balanspositie sterk afhankelijk is van deze beoordeling en het om substantiële bedragen gaat, zullen we de uitkomst hiervan eerst afwachten, alvorens de jaarrekening definitief te maken.

(gedeeltelijke) Lockdown en dienstverlening

Wederom hebben we in Q4 te maken gehad met een gedeeltelijke en volledige lock-down. Evenals eerdere lockdowns heeft ook dit wederom impact op de
omzet. Ook hier maakt Payper uiteraard wederom gebruik van de beschikbare regelingen van de overheid, om er voor te zorgen dat alle mensen die we in dienst
hebben bij onze klanten aan het werk kunnen blijven.

Payper werkt hierbij zeer nauw samen met haar klanten. Dit tot volle tevredenheid, de klanttevredenheid gemeten in december 2021 is uitgekomen op een 8,3! En daar zijn we heel erg trots op.

Uiteraard gaan we in het nieuwe jaar de klanttevredenheid verder verbeteren. Hiervoor hebben we de teamsamenstelling uitgebreid en hebben onze accountmanagers extra middelen gekregen om dit te realiseren.

Klik hier voor het volledige bericht.