Payper

7,5% obligatielening

Over Payper

De vaste waarde in flexibel werk

Payper is een bedrijf dat gespecialiseerd is in personeelsdiensten. Wij bieden structurele oplossingen op het gebied van personeelsadministratie, risicomanagement en strategisch HR advies. Onze belangrijkste diensten zijn Payroll Services, Backoffice Services en HR Management. ‘Mensen op de eerste plaats’ is daarbij ons uitgangspunt. Daarom hebben wij Het Nieuwe Payroll geïntroduceerd compleet conform de strenge wetgeving.

Het Nieuwe Payroll van Payper laat werkgevers én werknemers samen profiteren. De werkgever houdt zijn flexibele schil, slagkracht, en beperkt tegelijk zijn risico’s. De medewerker heeft voortaan meer zekerheid, rechten en bouwt aan zijn toekomst. Zo geeft Het Nieuwe Payroll extra waarde aan flexibel werk. En het brengt de arbeidsmarkt in balans.

De rol van Payper blijft hierbij vooruitstrevend en innovatief. We ontwikkelen financiële services en verzekeringen voor het afdekken van werkgeversrisico’s. We stroomlijnen HR vraagstukken. We organiseren de backoffice voor relaties. En we bieden een platform voor werkplezier en loopbaanontwikkeling. Het Nieuwe Payroll zet mensen op de eerste plaats.

Een solide basis

Van 2012 tot 2015 lag de focus bij Payper op het opschalen van de verkooporganisatie en de interne organisatie. Daarnaast is er in deze periode veel geïnvesteerd in marketing en is de interne organisatie opgeschaald waardoor deze optimaal kan blijven meebewegen met de groei.

Dit heeft er toe geleid dat het omzetvolume in de jaren daarna op 80 miljoen per jaar uit is gekomen. Vanaf 2018 is er focus gelegd op het optimaliseren van het klantenbestand en de dienstverlening. Groei in omzet is om die reden achterwege gebleven.

WAB 2020

In 2019 heeft Payper zich klaargemaakt voor de veranderingen in de wetgeving, Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Deze wetgeving kent een grote regulering op het gebied van zekerheid aan medewerkers en heeft derhalve ook impact op de dienstverlening van Payper.

Payper heeft als enige payroller in de markt haar propositie sterk neergezet, onder de titel, Het Nieuwe Payroll. De dienstverlening is vanaf 2020 volledig self-service voor onze klanten en medewerker. Daarnaast zijn het aantal producten binnen onze dienstverlening, sterk vereenvoudigd, wat de overgang voor bedrijven naar payroll, eenvoudiger maakt.

Een sterke propositie, van waaruit Payper de groei weer heeft ingezet. Het doel is om eind 2021 op een volume van 100 miljoen uit te komen, met een hogere EBITDA.

Bekijk de effecten:

 Klik op de onderstaande knop voor het prospectus en overige documentatie:

Aanbod op NPEX-effectenbeurs: