CTOUCH

In de wereld waar tablets en smartphones gemeengoed zijn, maakt interactieve technologie, effectieve samenwerking tussen collega’s, docenten en leerlingen mogelijk. Of zij zich nu in dezelfde ruimte bevinden of honderden, of zelfs duizenden, kilometers van elkaar zijn verwijderd. Waar leslokalen, kantoren en publieke omgevingen steeds meer digitaal worden, is het logisch dat ook de communicatie en samenwerking profiteert van digitale, interactieve technologie. Deze interactieve integratie verbetert de betrokkenheid, en verhoogt bovendien de productiviteit.  

CTOUCH HOLDING B.V.

CTOUCH is een dynamische en innovatieve business to business producent van groot formaat touch displays en aanverwante software en hardware producten. Zij investeert continu in nieuwe technologieën om zo blijvend hoogstaande en toekomstgerichte kwaliteitsproducten te bieden. Hooggekwalificeerde teams in Xiamen, China en Seoul, Zuid Korea en binnen het hoofdkantoor in Eindhoven, zoeken keer op keer de grenzen van touch-technologie. Zo kan CTOUCH de beste oplossingen bieden in iedere zakelijke en educatieve omgeving.

De geavanceerde oplossingen van CTOUCH veranderen elke ruimte in een interactieve omgeving. De combinatie design, techniek en beleving maakt leren en vergaderen niet alleen interactiever, maar ook boeiender en aangenamer. En iets wat interessant en leuk is, blijft ook veel beter hangen.

Fundamentele groeicijfers

CTOUCH is winstgevend. Sinds de eerste productie van de CTOUCH display in 2010, heeft zij een sterke groei gerealiseerd van € 8.400.000 in 2013 naar € 17.600.000 in 2015 (+212%). Hiermee heeft CTOUCH de aandacht getrokken van de jury van de FD Gazellen Award.  Eind 2015 is CTOUCH beloond met een bronzen FD Gazellen Award voor snelstgroeiende onderneming van Zuid Nederland. Bovendien ontving de onderneming de landelijke gouden FD Gazellen Award voor een meest succesvolle internationaliseringsstrategie in 2015.

Deze vooraanstaande instellingen en bedrijven werken al met CTOUCH touch displays!

Markt en branche

De EU-markt neemt ongeveer 20% van het totale wereldwijde volume in groot formaat touch displays voor zijn rekening.
(Bron: FutureSource Consulting)

 

 

 

 

 

 

 

 

De markt van deze touch displays is de eerste helft van 2015 binnen de onderwijs- en zakelijke sectoren met 20% gestegen. De touch displays werden snel opgenomen binnen de onderwijsmarkt in de meer ontwikkelde landen, voornamelijk Nederland, Groot-Brittannië en Verenigde Arabische Emiraten.

De zakelijke markt biedt een alternatief naast de educatieve verkoop. Met meer dan 67 miljoen vergaderzalen ter wereld, is het zakelijke segment van de markt al twee keer zo groot als dat van klaslokalen. Het resultaat hiervan is dat de zakelijke markt in de toekomst als snelst groeiende sector wordt beschouwd.

 

 

 

 

 

 

 

Met een toename van 23% in 2017 en 30% in 2018, komt deze groei uit meer ontwikkelde markten zoals de VS, GB, Duitsland en Zweden, Quote: Colin Messenger, Senior Consultant FutureSource Consulting.

Partners

​Bijzondere prestaties

Concurrentieanalyse

De markt waarbinnen CTOUCH opereert groeit explosief, wereldwijd. En daarmee groeit ook de concurrentie. Daarop spelen we proactief in, door te groeien als organisatie, team en merk. De markt voor groot formaat touch displays wordt kenmerkend gedomineerd door kleinschaligere niche-spelers enerzijds en grote electronicaproducenten anderzijds.

Ondernemers

 

CEO (Chief ​Executive Officer)

 

Remmelt van der Woude heeft bij Philips Nederland, afdeling New Business, ervaring opgedaan met productontwikkeling, het creëren van nieuwe toepassingen en het uiteenzetten van nieuwe afzetkanalen. Binnen CTOUCH richt Remmelt zich vooral op de ontwikkeling van de organisatie, marketing en productmanagement. In een B-to-B audiovisuele en IT omgeving komt hij het best tot zijn recht met 20 jaar werkervaring.

 

CCO (Chief ​Commercial Officer)

 

In zijn functie als Chief Commercial Officer van CTOUCH Holding B.V. is François Barlinckhoff verantwoordelijk voor de realisatie van de verkoopdoelen en de uitrol van de internationale verkoopplannen van CTOUCH. François heeft een achtergrond in sales, marketing en service bij diverse bedrijven onder andere Markant Nederland B.V.

CFO (Chief Financial Officer)

Bernard Gosselink is zijn carrière gestart in de sales bij Philips Nederland, afdeling New Business. In 1998 is hij samen met zijn toenmalige collega Remmelt zelf gaan ondernemen in de distributie van innovatieve AV en IT producten. Bernard is binnen CTOUCH verantwoordelijk voor financiën en IT.

Structuur

Leendoel

CTOUCH timmert al geruime tijd met succes aan de weg en dat succes bouwen we in de toekomst graag verder uit. De financiering wordt gevraagd om de financiële positie te versterken en te investeren in de productinnovatie, verkoop & marketing en daarmee onze strategie tot 2020 ter realiseren. Deze omvat de volgende speerpunten:

• Durf anders te zijn, denken en doen. Door het opzetten van het CTOUCH innovatieteam blijven we innoveren in de touch beleving.
• Haar internationaliseringsstrategie uit te breiden en sneller te groeien middels de aanwezigheid van CTOUCH mensen in sleutellanden in Europa en het Midden-Oosten.
• Verfijn de partnerships met de beste toeleveranciers in de markt als VDL, Philips, HARMAN en TU Delft en TU Eindhoven. Gebruik expertise en technische kennis als fundament. Dit biedt de mogelijkheid een eigen patent portefeuille op te bouwen.

Met deze strategie is CTOUCH in 2020 een alom bekende en gerespecteerde merknaam die garant staat voor technische ‘must have’ kwaliteitsproducten voor iedere professionele doelgroep. Het is dan ook onze realistische doelstelling om binnen drie jaar de omzet te verdrievoudigen.

Risico’s en zekerheden

Aan beleggen zijn altijd risico’s verbonden. Het belangrijkste risico dat u loopt, is dat CTOUCH Holding B.V. geen geld heeft om u te betalen of om de rente te betalen. Dit zou het geval kunnen zijn wanneer de prognoses niet of onvoldoende gerealiseerd wordt. Dan kan het zijn dat u niets van de lening terugbetaald krijgt en dat u geen rente krijgt. Er worden verder geen zekerheden geboden. Voor de volledige risicoanalyse verwijzen we u naar het prospectus.

Bekijk de effecten:

 Klik op de onderstaande knop voor het prospectus en overige documentatie:

Aanbod op NPEX-effectenbeurs: