Waarom beleggen op de NPEX-effectenbeurs?

Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Hoge rentes op obligaties

Rechtstreeks beleggen in Nederlandse MKB

Onafhankelijke toetsing en deskundige beoordeling van de bedrijven

Toegang tot uitgebreide & begrijpelijke informatie

Beleg samen met particuliere, zakelijke en institutionele beleggers

Het openen van een NPEX-rekening is geheel gratis

Openstaande emissies bij NPEX:

De Tocht 8,5% obligatielening

Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog eens de Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’! In een nieuwe Nederlandse musical in een speciaal gebouwd theater met een 360° graden ijsvloer van 2.000m2.

Musical ‘De Tocht’ is een grootschalig theaterspektakel, gemaakt door een team van internationaal bekroonde makers. Speciaal voor deze voorstelling wordt in Leeuwarden een nieuw theater gebouwd dat plaats biedt aan 350.000 bezoekers per jaar. De première van ‘De Tocht’ staat gepland op 1 oktober 2023. Inmiddels

 INDICA 9% obligatielening

INDICA is een Nederlands Softwarebedrijf dat Data Management oplossingen ontwikkelt. INDICA gelooft dat informatie gemakkelijk, vindbaar, beheersbaar en bruikbaar dient te zijn en biedt geavanceerde Software Oplossingen om haar klanten hierbij te ondersteunen. INDICA is opgericht in 2013 en gevestigd te Hilversum.

Fixers 8% converteerbare obligatielening

Fixers is de grootste gecertificeerde reparatie keten van Nederland met reeds 12 locaties. Wij repareren smartphones, tablets, laptops en gaming consoles van alle bekende merken zoals Apple, Samsung en HP. Fixers voert reparaties uit voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

Het is een jong en dynamisch bedrijf met flinke groeiambities en op weg naar een landelijk dekkend netwerk. Fixers staat voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, een aantrekkelijke prijsstelling en klanttevredenheid. Met ruim 30 gecertificeerde Fixers repareren wij elke dag mobiele apparaten snel, betrouwbaar en deskundig.

 Image Building 9% obligatielening IV

Image Building is dé specialist in tijdelijke buitenreclame en ontwikkelaar van het innovatieve en mobiele billboard Trotter.

Image Building is dé specialist in tijdelijke buitenreclame en ontwikkelaar van een reeks producten die succesvol zijn vanaf introductie. Een pionier met het eerste geïndustrialiseerde buitenreclameproduct: het innovatieve en mobiele billboard Trotter. Daarbij heeft Image Building ook diverse varianten raamfolie en stickers in het assortiment.

Benieuwd naar uw rendement bij NPEX?

Bereken het direct hieronder in de obligatie rekentool!Totalen van de gehele looptijd
Bruto opbrengst
€ 0,00
Emissiekosten
€ 0,00
Servicekosten
€ 0,00
Netto opbrengst
€ 0,00
Netto rendement
0,00%

Meer informatie over de kosten voor het beleggen bij NPEX kun je hier vinden.