FOR ENGLISH SEE BELOW

Icecat nodigt u als investeerder in certificaten van Icecat-aandelen via NPEX uit voor een terugblik op de resultaten van 2022. Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan een online vergadering over de recent door ons gepubliceerde resultaten en ons investeringsbeleid. CEO Martijn Hoogeveen zal presenteren gedurende de online meeting op vrijdag 21 juli 2023 vanaf 15:00 uur. Zoals altijd zijn vragen welkom.

Datum: 21 juli 2023
Tijd: 15:00 uur
Video- / chatservice: Google Meet

Inschrijving is nu geopend. Wilt u hier deel van uitmaken? Registreer nu ➜

Invite: Icecat Investors eMeeting July 21st 2023

Icecat invites you as an investor in depository receipts of Icecat shares via NPEX to discuss the results of 2022. We hereby invite you to participate in an online meeting about the recently published results and our investment policy. CEO Martijn Hoogeveen will present during the online Icecat Investors eMeeting on Friday, July 21, 2023, from 15:00. As always questions are welcome.

Date: July 21, 2023
Time: 15:00 h
Video chat Service: Google Meet

Registration is now open. So, would you like to be part of this? Then please, register now ➜