Update BOB Autowas B.V.

18 juli 2022

BOB Autowas breidt uit naar het Noordoosten met vestiging nummer 20
Max Autowas in Windschoten is de eerste BOB Autowas vestiging in het Noordoosten van het land. De vestiging van Max Autowas is 4 jaar geleden geopend. Destijds is er koste nog moeite gespaard om een geweldig mooie vestiging neer te zetten.

Weinig verandering
De machine werd verkocht door Sebastiaan (van ACE) daarom kende Mark de ondernemer niet heel goed. Echter was de overname na twee gesprekken beklonken. “Het doel is om in september van Max naar Bob te gaan. Het scheelt in principe ook maar drie letters natuurlijk. Verder is alles al wel aardig klaar, de borstels zijn net als bij ons rood en het gaat daarom voornamelijk om de signing aan de binnen- en buitenkant. Helaas heb ik wel gemerkt dat alles en iedereen druk is, inclusief ons marketingbureau. Op de naam na gaan we niet heel veel veranderen.”
Volgens Mark heeft Eddy in zijn Max Autowas een fijne wassfeer gecreëerd. Er is goed over alles nagedacht van het wassen tot het stofzuigen. “Het stofzuigplein is mooi aangekleed met natuurlijk hout en je krijgt als je daar rondloopt meteen een goed gevoel, zo ervaren klanten dat ook. Ze doen niet voor niets bijna 100.000 wassingen, dat is een enorm aantal voor een plaats als Winschoten. Deze locatie past helemaal in ons Bob plaatje. De klanten gaan het verschil waarschijnlijk, op de letters op de gevel na, niet eens merken”, besluit hij.
Locatiemanager Pascal de Vries vond de overname in eerste instantie best spannend. “Een overname is natuurlijk altijd spannend omdat je niet gelijk weet wat het voor je persoonlijk betekend, al het personeel had dat wel een beetje, maar nu de handtekeningen zijn gezet en er meer duidelijkheid is, hebben we vooral zin om straks voor Bob Autowas te gaan knallen.” De locatie bevat volgens hem een 60 meter lange kettingwasstraat met een poetsstraat ernaast. “De stofzuigplaatsen zijn gedaan net als bij Bob Autowas Schiedam, we hebben 21 overdekte plaatsen en nog acht buiten. lk denk ook dat veel klanten de overname niet merken, onze huisstijl was al rood dus er verandert nagenoeg niks, behalve de naam.”

BOB Autowas neemt 2e vestiging in Zeeland over.
BOB Autowas neemt Carwash Middelburg over. Bijna een jaar nadat BOB Autowas zijn eerste stap in Zeeland heeft gezet, neemt BOB Autowas per 1 augustus Carwash Middelburg over. Door deze stap te zetten, creëren we een betere dekking in Zeeland en bieden we meer waarden aan onze abonnementsklanten.

De wasstraat is een 50 meter lange Washtec machine + wasboxen en gratis stofzuigen is gevestigd in het complex van Berkman. Hier zijn ook een broodjeszaak en een tankstation te vinden. De komende periode zullen we gebruiken voor de machine te upgraden en klanten kennis te laten maken met het concept van BOB Autowas. We zijn enorm blij deze stap te kunnen zetten om onze positie in Zeeland kunnen verbeteren.

Update jaarcijfers 2021
Op dit moment zijn we de laatste hand aan het leggen op de jaarcijfers van 2021. We verwachten dat we deze over 6 weken gereed hebben. De audit heeft ons dit jaar meer tijd gekost van we vooraf hadden verwacht. De cijfers hebben zich ten aanzien van 2020 in positieve zin ontwikkeld. We zijn blij dat we de stijgende lijn hebben door weten te zetten. Zodra deze cijfers gereed zijn zullen we deze direct met jullie delen.

Remco Trebus
BOB Autowas B.V.