24 juni 2022

Mededelingen

1. Top 250 scaleups 2022: Felloo behoort ook in 2022 weer tot de top 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland, aldus NL Groeit in samenwerking met de Erasmus Universiteit in Rotterdam. (https://ece.nl/top250scaleups2022/)

2. Publicatie jaarstukken: Felloo heeft zich door de voortdurende groei versterkt met een nieuwe Business Controller namelijk Sandy van Rooijen MSc. Sandy heeft o.a. 5 jaar ervaring bij Deloitte als Auditor en ze behoorde tot de Senior Staff. Door de wisseling van de wacht heeft de publicatie van de jaarstukken enige weken vertraging opgelopen. De publicatie zal in ieder geval voor 1 augustus 2022 plaats vinden.

3. Marge doelstellingen: Felloo heeft wederom in 2022 haar eerste twee kwartaal doelstellingen ruimschoots gehaald ondanks dat het kwartaal nog niet helemaal voorbij is.

4. Kapitaalmarkt: Felloo heeft na 1 juli 2022 weer toegang tot de kapitaal markt om afgesloten recurring business contracten weer contant te maken indien nodig om haar groei doelstellingen lees overnames en of aanname extra personeel te halen. Te weten www.Cobafin.nl als alternatief op het in februari 2020 gesloten ICT Fund. Hierover is uitvoerig gesproken in onze vorige persberichten.