NPEX en musical De Tocht hebben in overleg besloten om de emissie voor het project te verlengen. Inmiddels is 12,4 van de benodigde 15 miljoen euro gedekt. Daarnaast ging de kaartverkoop van de musical vorige week bijzonder succesvol van start wat een bevestiging is van de behoefte van Nederland om deze oerhollandse megaproductie werkelijkheid te zien worden. We praten u graag bij over deze positieve ontwikkelingen.

Nederland in de ban van de Elfstedentocht
Vorige week dinsdag 4 januari was het exact 25 jaar geleden dat de laatste Elfstedentocht verreden werd. In alle media werden prachtige beelden vertoond en Nederland dompelde zich onder in oerhollandse nostalgie. De NOS Elfstedenjournaals werden door miljoenen mensen bekeken en ook De Tocht kwam veelvuldig in de media voorbij.

Lees hier het volledige bericht.