Almelo, 27 augustus 2021

Geachte obligatiehouders,

In vervolg op mijn mededeling van 9 juli 2021 kan ik u melden dat voor 1 september 2021 de cijfers van Felloo Beheer bv 2020 worden gepubliceerd. Onderliggend heeft Felloo in 2020 een goed jaar gedraaid echter door het niet contant kunnen maken van gesloten recurring contracten bij het ICT Fund (zie citaat 1) en (later het alternatief PAASCO bv ondanks toezegging is de omzet uit de boekhouding van Felloo 2020 gehaald citaat 2) zoals in ons business model wel was opgenomen heeft zij daardoor een negatief resultaat moeten laten zien wel met een positieve ebitda van 257k. Door het niet contant maken van de recurring contracten wordt en is er eerder een positieve cashflow bereikt zie grafiek 2 dan begroot. (elk nadeel heeft zijn voordeel 😊).

Klik hier voor het volledige bericht.