29 maart 2021

Felloo neemt Computer Service Twente over

Felloo neemt Computer Service Twente over. Het Almelose bedrijf Felloo B.V. verstevigd met de overname van CST uit Enschede haar positie als landelijk opererende ICT partner. Enrico Grobben CEO van Felloo: “De overname van CST bv past volledig bij onze (groei)ambities. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten nú, en in de toekomst, nog beter bedienen. Inmiddels heeft Felloo meer dan 3000 klanten waarvan > 300 zorg gerelateerde klanten. Felloo begrijpt waar de zorg om draait of dit nu een huisartsenpraktijk/groep , Fysiotherapie- of tandartspraktijk is.

Beide partijen gaan verder met dezelfde personele bezetting, dit betekent dat er geen veranderingen plaats zullen vinden wat betreft vaste aanspreekpunten. Beide bedrijven zullen in eerste instantie afzonderlijk opereren. Op termijn zal er een algehele integratie in de bedrijfsvoering plaatsvinden dit zal de winstgevendheid vergroten. Wij verwelkomen alle nieuwe collega’s & klanten. Samen op naar de volgende mijlpaal!

Klik hier voor het volledige bericht.