Almelo, 5 september 2019 Felloo neemt TRTC uit Vriezenveen en InToBytes uit Enschede over. Het Almelose bedrijf Felloo B.V. verstevigt met de overnames van TRTC uit Vriezenveen en InToBytes uit Enschede haar positie als landelijk opererende ICT partner. Na de overname van VéBé Automatisering b.v. is dit de derde overname van het jaar.

Enrico Grobben:
De overname van zowel InToBytes als TRTC past volledig bij onze (groei)ambities in Noordoost Nederland. Door het bundelen van onze krachten kunnen we onze klanten nú, en in de toekomst, nog beter bedienen. Door het aantrekken van extra specialisten verzekeren wij ons van de kwaliteit en kennis die nodig is om het bedrijfsleven next level ICT-ondersteuning te bieden. Inmiddels bedient Felloo meer dan 2000 klanten. Dat maakt ons trots.’’

Beide partijen gaan verder met dezelfde personele bezetting, dit betekent dat er geen veranderingen plaats zullen vinden wat betreft vaste aanspreekpunten. Beide bedrijven zullen in eerste instantie afzonderlijk opereren. In de loop van 2020 zal er een algehele integratie in bedrijfsvoering plaatsvinden. Dit zal de operationele productiviteit verder vergroten, alsmede de winstgevendheid.

TRTC Telekom
In de afgelopen 20 jaar is TRTC uitgegroeid tot een betrouwbare en deskundige partner op gebied van zakelijke telecom.

IntoBytes
IntoBytes is een specialist op het gebied van ontwerpen, implementeren en beheren van de werkplek van de toekomst.

Interne Ontwikkelingen
In de afgelopen maanden heeft Felloo substantiële efficiëntieverbeteringen doorgevoerd in haar bedrijfsvoering. Dit was mogelijk door interne processen beter te stroomlijnen en optimalisatie van het interne communicatieproces. In de aankomende periode zal Felloo ook op het gebied van marketing en sales procesverbeteringen doorvoeren. Door deze interne focus op ontwikkeling verwacht Felloo de klant nog beter te bedienen.

Challenge The Cloud
Vanuit de missie Challenge The Cloud daagt Felloo organisaties uit het maximale uit haar informatie- en communicatie omgeving te halen. Door verschillende specialistische teams op het gebied van werkplekken, telefonie, security, verbindingen, printing en document management heeft Felloo de mogelijkheid om snel te anticiperen op de (informatie- communicatie) technologie van de toekomst. Bovenstaande specialismes brengt Felloo samen in haar gloednieuwe ‘’Experience Center’’, dit geeft (toekomstige) klanten de mogelijkheid de ICT-totaaloplossing van de toekomst first-hand te beleven.

Groeiambitie
De recente ontwikkelingen op het gebied van overnames geven Felloo de mogelijkheid om dit jaar door te groeien naar een omzet van ruim 8.0 mln. euro en zal door potentiële overnames en organische in de toekomst verder groeien naar 10.0 mln. plus euro.

Enrico Grobben:
‘’De afgelopen jaren heeft het accent gelegen op groei wat uiteraard extra kosten met zich mee heeft gebracht. De komende jaren zal Felloo deze strategie blijven hanteren. Door integratie van de verschillende recente overnames zal op korte termijn de winstgevendheid worden vergroot. Het streven is door te kunnen groeien naar een ebitda van 800k.’’