Diemen, 23 april 2019 – Het herstel van de Tuk Tuk Groep krijgt langzaam maar zeker duidelijkere contouren. Steeds meer markten gaan voor ons open. We zijn trots dat de afgelopen maand de eerste tuks afgeleverd zijn in Italië, een markt die traditioneel gedomineerd wordt door een lokaal driewieler bedrijf aldaar.

Verder hebben de salesmanagers onder meer Griekenland en Malta bezocht, waarbij de distributeurs technische verzoeken hebben ingediend om de range van de elektrische voertuigen te verlengen. Daarbij is ook de bereidheid aangegeven mede te investeren in de haalbaarheid van deze verzoeken. Het team is ook druk bezig de markten uit te breiden. We hebben onder meer in de planning: Duitsland (Vendo), een partij die meerdere Balkan landen wil bedienen, meerdere distributeurs voor het Verenigd Koninkrijk. In de bestaande markten neemt de vraag toe.

Klik op onderstaande link voor het volledige bericht.
Persbericht Tuk Tuk Holding B.V. 23 april 2019