PERSBERICHT

De snelle groei van CTOUCH biedt nieuwe spannende kansen: een schitterende nieuwe locatie in Eindhoven, de stad waar innovatie centraal staat.

Eindhoven, 27 maart 2018 – CTOUCH kondigt met trots de uitbreiding van haar activiteiten aan op een schitterende nieuwe locatie in het creatieve en culturele centrum van de Brainport-regio in Eindhoven. Door de grote toename van teamleden in 2017 was er behoefte aan nieuwe locatie om de groeiplannen van CTOUCH voor 2020 te realiseren. Op 29-30 maart 2018 is CTOUCH het eerste bedrijf dat verhuist naar het nieuwe gebouw op Strijp-T, waar Philips meer dan 125 jaar geleden begon als bedrijf. Een historisch gebouw dat nu innovatieve bedrijven zoals bouwondernemingen (B-Invented), process engineering expertise (FlowID) en Additive Industries zal huisvesten. 

Open kantoor van CTOUCH
De nieuwe locatie heeft een oppervlakte van 1400 m² en biedt ruimte aan CTOUCH-werknemers, -partners en -eindklanten voor samenwerking en innovatie om zo de visie en waarde van CTOUCH voor het onderwijs en de zakelijke markten optimaal te ervaren. “We zijn trots om te verhuizen naar een inspirerende locatie met een sterke industriële erfenis. We hebben de originele architectuur behouden en eigentijdse elementen toegevoegd met als doel om een werkomgeving te creëren waarin samenwerking centraal staat”, zegt Bernard Gosselink, CFO van CTOUCH, die persoonlijk verantwoordelijk was voor de verhuizing.

De nieuwe ruimte is een mix van vertrouwde huddle spaces waar teams zich op elk moment kunnen verzamelen en kunnen vergaderen met de nieuwste interactieve touchscreens, stilteruimtes om je in terug te trekken tijdens het werken aan uitdagende taken, een restaurant en sportfaciliteiten voor een gezonde mix tussen werk en ontspanning. “We zijn bijzonder tevreden met ons indrukwekkende nieuwe magazijn (met een oppervlakte van meer dan 2000 m²) dat ons aanzienlijk meer mogelijkheden geeft bij het verzenden en bezorgen”, aldus Bernard Gosselink.

Het innovatie-eiland van CTOUCH
Het product- en innovatieteam heeft een speciale ruimte – het innovatie-eiland – waar ze een sterke R&D-afdeling zullen opzetten die zich richt op innovaties en het verbeteren van de klantervaring vanuit de kern van de organisatie.

CTOUCH in het hart van Eindhoven, het nieuwe Silicon Valley
Eindhoven is het kloppende hart van de Brainport-regio en huisvest een mix van gerenommeerde hightech- en designbedrijven, veelzijdige tech-savvy ondernemers en bedrijvige en succesvolle startups. Bedrijven zoals Philips, ASML en FEI hebben hun roots in deze bruisende stad, die zich heeft ontwikkeld tot een magneet voor expats en internationale bedrijven. CTOUCH is trots om deel uit te maken van innovatief Eindhoven in Europa’s toonaangevende technologieregio die ook wel “het nieuwe Silicon Valley” wordt genoemd.

Over CTOUCH
CTOUCH is een innovatieve en toonaangevende fabrikant van interactieve displays, die zich richt op grootformaat touchscreens en interactieve touch-oplossingen. Door voortdurend te innoveren, brengt CTOUCH de kracht van touch-functionaliteit en interactiviteit in werkomgevingen en verbetert het de effectieve samenwerking binnen groepen.

Maak kennis met een nieuw perspectief op interactiviteit en ervaar hoe slimme innovaties van CTOUCH organisaties transformeren – nu en in de toekomst. Ga voor meer informatie naar www.ctouch.eu of bekijk de Facebook-pagina.

Nieuw adres:

CTOUCH Europe BV
Achtseweg Zuid 153 R
5651 GW Eindhoven
The Netherlands
CTOUCH Central Warehouse
Achtseweg Zuid 157
5651 GW Eindhoven
The Netherlands