6 februari 2018 –  CTOUCH, de toonaangevende fabrikant van interactieve schermen, en KICKLE, een innovatief Frans bedrijf dat zich specialiseert in oplossingen op het gebied van videoconferenties en samenwerkingssoftware, hebben een exclusief en strategisch partnerschap aangekondigd. Vanaf februari 2018 wordt de KICKLE-software in EMEA rechtstreeks in de CTOUCH-schermen geïntegreerd. Dit zorgt voor een betere en eenvoudigere gebruikerservaring. Dit draagt bij aan de doelstelling van CTOUCH om het delen van kennis tot een positieve ervaring te maken.

Het eerste resultaat van deze samenwerking is de oplossing “Leddura 2Meet by Kickle”, die al in 2017 in EMEA werd geïntroduceerd. Het is een allesomvattende oplossing die betere samenwerking en een meer toegankelijke ervaring mogelijk maakt in elke vergaderruimte. De naadloze touch-mogelijkheden, de mogelijkheid om draadloze verbindingen tot stand te brengen met elk apparaat, het multi-touch whiteboard en het unieke reserveringssysteem veranderen elke vergaderruimte in een interactieve samenwerkingsomgeving.

“We zijn zeer blij met onze samenwerking met Kickle, omdat we dezelfde visie hebben van zinvolle en intuïtieve innovaties die bijdragen aan efficiëntere vergaderruimten. We willen onze klanten op een flexibele wijze benaderen en de scrumaanpak toepassen, en Leddura 2Meet maakt deze nieuwe, efficiënte manier van werken mogelijk. We zijn ervan overtuigd dat onze beide productontwikkelingsteams met fantastische oplossingen zullen komen”, aldus Remmelt van der Woude, CEO van CTOUCH.

“Bij Kickle doen we er alles aan om te zorgen voor het ultieme eenvoudige gebruik. CTOUCH heeft dezelfde mentaliteit. Doordat wij het beste van deze twee werelden combineren, kunnen wij onze mogelijkheden ten volle benutten. De resultaten spreken al voor zich in de eerste versie van het 2Meet screen van Kickle. Blijf op de hoogte. Het beste moet nog komen”, aldus Matthieu Giorgini, CEO van Kickle.

OPEN-PLATFORMSTRATEGIE
Dankzij deze strategische alliantie versterken CTOUCH en KICKLE elkaar om de voordelen van Microsoft Surface Hub en Cisco Spark board te overtreffen. Het verschil zit in ons open platform. Dit sluit beter aan op de nieuwe ontwikkeling om niet langer samen te werken binnen een specifieke, gesloten omgeving. Dit gebeurt nu wel bij Microsoft en Cisco. CTOUCH en KICKLE geloven in het eenvoudig delen van technologie en volledige flexibiliteit naar onze klanten toe.

LEVENSLANGE UPGRADEGARANTIE
Dankzij dit partnerschap kunnen beide merken hun leidende positie in de markt versterken door een levenslange upgradegarantie voor hun klanten. Klanten van CTOUCH ontvangen hiermee in de toekomst gegarandeerd elke twee maanden een software-upgrade en andere updates, zodat elke meeting effectief wordt.

SOFTWARE AS A SERVICE (SaaS)
CTOUCH en KICKLE kunnen nu SaaS aanbieden met de oplossing Leddura 2Meet. Klanten betalen naast de hardware (vanaf € 5.550,- voor 65 INCH UHD*) een maandelijks bedrag van € 75 over een periode van 3 jaar. Hieronder vallen installatie van het product, onderhoud, support en toekomstige upgrades.