10 maart 2017
CFO Bernard Gosselink: “We kijken met vertrouwen uit naar het vonnis op 12 april 2017.”

UITSPRAAK VONNIS
In de zaak Smart versus CTOUCH is het vonnis wederom aangehouden en wel tot 12 april. Dit ondanks een eerdere toezegging van de rechtbank het vonnis ultimo 2016 of ten laatste begin 2017 uit te spreken. CTOUCH ziet met vertrouwen uit naar het vonnis op 12 april.

Wijziging management
Daarnaast heeft er binnen de CTOUCH organisatie een wijziging in de directie plaatsgevonden per 1 maart 2017. Remmelt van der Woude, voormalig CTO van CTOUCH, is benoemd tot CEO met als specifieke aandachtsgebieden de ontwikkeling van de organisatie, marketing en productmanagement. François
Barlinckhoff wordt als CCO verantwoordelijk voor de realisatie van de verkoopdoelen en de uitrol van de internationale verkoopplannen van CTOUCH. Bernard Gosselink blijkt als CFO verantwoordelijk voor de financiële huishouding en het interne IT beleid.