2 november 2016

IN 2 MAANDEN TIJD MEER DAN €8,5 MILJOEN AAN ORDERS

CTOUCH heeft in 2 maanden voor ruim 8,5 miljoen euro aan orders in de wacht gesleept. De snel groeiende producent van groot formaat touch displays maakte dinsdag bekend dat bestaande Europese klanten, zoals Mazars en KLM Air France, en nieuwe klanten, Volvo en Sport University Cologne, in totaal voor ruim 8,5 miljoen euro aan bestellingen plaatsten.

Het gaat om een grote order van 2.800 Laser Air+ 70” en 84” in de zakelijke branche, diverse formaten LedduraXTS in de retail omgeving en meer dan 1.000 touch displays in de educatieve omgeving. Via het professioneel reseller kanaal worden deze orders de komende periode in diverse landen in Europa, waaronder Duitsland en Zwitserland, uitgeleverd.

UITSPRAAK INZAKE PATENTZAAK WEDEROM AANGEHOUDEN.
In aanvulling op het prospectus van 23 september 2016, inzake de uitgifte van de 7% obligatielening van CTOUCH Holding B.V. deelt de directie mede dat de uitspraak inzake de patentzaak zoals vermeld op pagina 27 van het prospectus wederom is aangehouden. Uitspraak van het eindvonnis wordt nu op 7 december 2016 verwacht.

Directie CTOUCH Holding B.V.