13 oktober 2016 – CTOUCH is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2016. De nominatie van CTOUCH vloeit voort uit een snelle groei zowel nationaal als internationaal op de zakelijke- en onderwijsmarkt.

Voor CTOUCH komt de nominatie voor de snelste groeier in dit snel kloppende economisch hart van Nederland op het moment dat het bedrijf via NPEX, de MKB-Beurs van Nederland, obligaties uitgeeft voor een bedrag van €2.499.000.

Om in aanmerking te komen voor de titel voor de FD Gazellen Award moet een onderneming drie jaar lang ononderbroken omzetgroei van minimaal 20 procent laten zien en moet het bedrijf bovendien financieel gezond zijn. Het is voor tweede opeenvolgende jaar dat CTOUCH in de prijzen valt. Vorig jaar ontving CTOUCH onder andere een gouden FD Gazellen Award voor de beste internationaliseringsstrategie.

CFO-Bernard Gosselink van CTOUCH is verheugd over de nominatie voor de FD Gazellen Awards. “Dit is het bewijs dat we met CTOUCH goed op koers liggen. Wij hebben gekozen voor een groeiscenario en dat werpt nu zijn vruchten af. We zijn er nog lang niet. Maar CTOUCH mag zich nu officieel Gazelle noemen en daar zijn we heel erg trots op”, aldus Gosselink.

CTOUCH boekte in 2015 een omzet van ruim €17 miljoen en volgens realistische prognoses kan de omzet binnen drie jaar zelfs worden verdrievoudigd. Een versnelling van de groei is volgens Gosselink mogelijk door verder te internationaliseren, de technologie te verbeteren en de samenwerking met een aantal toppartners te intensiveren.

Realisatie van de toekomstige groei wordt mede mogelijk gemaakt door de kapitaalinjectie via de NPEX-obligatielening met een jaarlijkse rente van 7%. Ook beleggers blijken vertrouwen te hebben in CTOUCH, want voor meer dan de helft van de beoogde €2,5 miljoen werd al ingeschreven.

Volgens Gosselink zal CTOUCH in de naaste toekomst steeds meer gepatenteerde waarde gaan toevoegen bij de ontwikkeling van de groot formaat touch displays. “Daarmee verstevigen we onze positie,” aldus Gosselink.