Eindhovens bedrijf in groot formaat touch displays wil komende drie jaar omzet verdrievoudigen. 

Het Eindhovense bedrijf CTOUCH, een hoofdrolspeler in de markt van groot formaat touch displays voor onder meer het onderwijs en de zakelijke markt, geeft met ingang van vandaag via NPEX, de MKB-Beurs van Nederland, obligaties uit voor een bedrag van afgerond €2,5 miljoen.

De obligaties van €1000 per stuk hebben een looptijd van 5 jaar met een jaarlijkse rente op de obligatie van 7%. Beleggers kunnen tot en met 18 november (17.00 uur) inschrijven op de CTOUCH-obligaties.

Voor CTOUCH, die al een sterke marktpositie heeft met de groot formaat touch displays in Nederland en Groot-Brittannië, betekent de toekomstige versterking van het kapitaal een kans om versneld verder te internationaliseren, technologie en innovatie van de producten stevig te verbeteren en de banden met een aantal toppartners te versterken waardoor de onderneming de concurrentie ver voor kan blijven en fors kan groeien.

De onderneming boekte in 2015 een omzet van ruim €17 miljoen en is winstgevend. Binnen drie jaar verwacht CTOUCH dat volgens een ‘realistisch scenario’ de omzet kan worden verdrievoudigd.

,,De sterke positie in Nederland en Groot-Brittannië in de onderwijs- en zakelijke markt willen we uitbouwen naar andere Europese landen, zoals Duitsland, Zwitserland, de Scandinavische landen  en de Verenigde Arabische Emiraten” aldus CFO Bernard Gosselink. ,,De uitgifte van obligaties via NPEX zien we als een mooie manier om iedereen mee te laten participeren in de groei die wij doormaken. Het huidige Europese marktdeel in Europa in 2016 is circa 10%.”

CTOUCH profiteert volop van de toenemende vraag naar groot formaat touch displays in het onderwijs en het snel stijgende gebruik van de groot formaat touch displays in de vergaderzalen. Volgens marktprognoses stapt het onderwijs en het bedrijfsleven de komende jaren massaal over naar deze displays.

CTOUCH is er de afgelopen jaren in geslaagd om talloze technologisch innovaties door te voeren. De CTOUCH-displays zijn uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor interactiviteit en participatiemogelijkheden van de gebruikers fors zijn toegenomen. 

Zie voor meer info: ctouch.eu/