Leeuwarden, 6 december 2021

Groei-investeerder BNR Capital investeert in Carver, de Urban Mobility Solution!

De Nederlandse onderneming Carver B.V. ontvangt een investering van 1,8 miljoen euro van BNR Capital B.V. . Daarmee krijgt BNR Capital een minderheidsbelang in Carver.

Door de aanhoudende Coronacrisis en de extreem hoge containerprijzen, staan de geprognotiseerde groei en marge van Carver onder druk. Ondanks het vertraagde groeipad liet de verkoop van Carvers in het afgelopen jaar een significante groei zien. In het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de opbouw van het internationale distributienetwerk en zijn inmiddels in negen Europese landen Carvers geleverd en zijn er daarnaast distributeurs actief in Hong Kong, Korea en Singapore. Tevens is in het afgelopen jaar de productrange uitgebreid met een Carver Cargo, als ideale last-mile oplossing en een snellere versie (80 km/u) van de Carver.

Deze ontwikkelingen geven BNR Capital het vertrouwen dat de groei 2022 zal versnellen. Met de kapitaalsinjectie krijgt Carver niet alleen de financiële ruimte om verder te groeien, zij krijgt ook een zeer ervaren en succesvolle ondernemer als aandeelhouder aan boord welke zal toetreden tot een nieuw op te richten raad van advies.

Klik hier voor het volledige bericht.