Doha, Qatar – 15 februari 2021: Madaeen Al Doha Group, een toonaangevende business group actief in de sectoren bouw, dienstverlening, sport, media, entertainment, technologie en voedsel- en drankvoorziening, richt samen met MTD Group een joint venture op: MTD Middle East Central Trading & Contracting LLC.

MTD is een internationaal opererend bedrijf dat klanten voorziet van tijdelijke wateroplossingen. Het bedrijf biedt on-site watervoorziening en  waterbehandeling voor veilig drink- en afvalwater voor klanten in de evenementensector, en de expo- en industriële markten.

De beschikbaarheid van betaalbaar en bruikbaar water is een groot thema in het Midden-Oosten. MTD MEC T&C besteedt aandacht aan dit thema door duurzaamheidsinitiatieven door te voeren met als doel de waterbalans in het Midden-Oosten te verbeteren.

De overeenkomst voor het opzetten van de joint venture werd onlangs in Doha ondertekend door de voorzitter van de Madaeen Al Doha Group, Sheikh Faisal Bin Jassim Al-Thani en de directeur van MTD Group, Hans Verhoeven.

In reactie op de overeenkomst zei Sheikh Faisal Bin Jassim Al-Thani: “We zijn zeer vereerd om de eerste joint venture-partner van MTD te zijn in het Midden-Oosten en zijn zeer optimistisch over de duurzaamheidsinitiatieven die een uniek bedrijf zoals MTD naar Qatar en de regio kan brengen. Ons land gaat de komende jaren internationale sportevenementen organiseren en samen met MTD gaan we zorgen voor onvergetelijke ervaringen. Ook andere sectoren zoals de olie, gas en de publieke sector kunnen profiteren van de unieke wateroplossingen die MTD biedt.”

Klik hier voor het volledige bericht.