Halfjaarbericht MTD Groep | 31 augustus 2020

2020 zou een fantastisch mooi jaar voor MTD groep worden. Met de Olympische Spelen in Tokyo in het vooruitzicht, Europees kampioenschap voetbal en vele andere toonaangevende sport events en festivals.

Inmiddels is de wereld compleet veranderd en zijn veel bedrijven enorm getroffen door de gevolgen van COVID19. Zo ook de evenementen sector, die in het hart is geraakt en het nog enige jaren zal duren voordat de sector volledig is hersteld. Over deze gebeurtenissen en de getroffen maatregelen hebben wij u het afgelopen maanden geïnformeerd. Onze medewerkers houden wij eveneens op de hoogte met nieuws-updates (wereldwijd, de landen waar MTD is gevestigd) met persoonlijke gesprekken en internationaal (beperking reisverkeer) via TEAMS. Belangrijk om nog even terug te blikken, waar staan we nu en vooral focus op de vooruitzichten.

Klik hier voor het volledige bericht.