• Positief nettoresultaat in het eerste halfjaar van 2019.
  • Omzet van EUR 6,4 miljoen met aanzienlijke groei in Supply Chain Management.
  • De book‐to‐bill rate wordt constant op een niveau boven één gehouden.

Deventer, 1 augustus 2019RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke onderneming op het gebied van productie en levering van halfgeleidercomponenten, alsmede ondersteunende kwaliteitsdiensten, heeft vandaag haar niet‐geauditeerde tussentijdse verslag voor het eerste halfjaar, eindigend op 30 juni 2019, bekendgemaakt. Het bedrijf rapporteert een positief nettoresultaat van EUR 5.000 ondanks de dalende omzet en de zwakke marktsituatie. De brutowinstmarge blijft op een consistent hoog niveau van 79%, wat in lijn is met de verwachtingen als gevolg van de toenemende activiteiten op het gebied van supply chain management.

De sterkste leidende indicator voor de toekomstige groei van de activiteiten, de book‐to‐bill ratio, is stabiel op meer dan één. De omzet over de eerste helft van 2019 bedroeg EUR 6,4 miljoen, 7% lager dan in de eerste helft van 2018, met een stijging van 12% in het tweede kwartaal, ten opzichte van het eerste kwartaal van 2019. Supply Chain Management laat een omzetstijging zien, die bemoedigend is en toont aan dat de algehele strategie van de onderneming vruchten afwerpt ‐ ook onder moeilijke marktomstandigheden. Test Operations handhaaft een constant niveau en de daling van de Qualification & Failure Analysis is voornamelijk te wijten aan de door de klant geïnitieerde geleidelijke stopzetting van Burn‐in activiteiten.

Klik op onderstaande link voor het volledige bericht.
RoodMicrotec rapporteert positief nettoresultaat over de eerste helft van 2019
RoodMicrotec Interim Report 2019

ENGLISH VERSION CLICK HERE