• Omzet in Q3 stijgt 17% gestegen vergeleken met Q3 2017
  • Aanhoudende sterke omzetgroei in Supply Chain Management en Test Operations
  • Start publiek gefinancierd project APreMedl

Zwolle, 16 oktober 2018 ‐ RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke Nederlandse leverancier van semiconductors en bijbehorende diensten, publiceert vandaag haar trading update voor het derde kwartaal 2018 over de periode tot 30 september 2018. De onafhankelijke algemene aannemer zette opnieuw een sterk kwartaal neer, met een omzetgroei van 17% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. De omzet in de business units Supply Chain Management en Test Operations vertoonde een gestage stijging.

Begin oktober 2018 werd het publiek gefinancierde project APreMedI (“Adäquate Prüfung elektrisch aktiver medizinischer Implantate”) toegewezen, en is inmiddels ingezet. Dit project zal in de komende twee jaar EUR 240,000 aan financiering opleveren, en tevens RoodMicrotecs positie in medische technologie consolideren. ‘Het doet mij genoegen dat wij wederom een succesvol kwartaal voor RoodMicrotec kunnen rapporteren,’ aldus Martin Sallenhag, CEO van RoodMicrotec. ‘Onze resultaten in het derde kwartaal blijven sterk en in lijn met onze verwachtingen. Met dit positieve resultaat en het APreMedI project zijn wij op de goede weg met onze plannen om sterk concurrerend te zijn en winstgevende groei te realiseren.’

Vooruitzichten
RoodMicrotec verwacht dat haar omzet in de komende paar jaar zal blijven groeien, en projecteert een omzet in 2020 van ca. EUR 18 miljoen. De resultaten zullen blijven verbeteren en de onderneming verwacht elk jaar positieve nettoresultaten te boeken.

Over RoodMicrotec
Met meer dan 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value‐added dienstverlener op het gebied van micro‐ en optoelectronica biedt RoodMicrotec Fabless Companies, OEM’s en andere ondernemingen een one‐stop shop propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

Onze diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high‐reliability/ruimtevaart, automobiel‐, telecommunicatie‐, medische‐, IT‐ and elektronicasectoren. Ons geïntegreerde kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op internationale DIN EN ISO 9001:2015 normen. Ons kwaliteitsmanagement is tevens in grote lijnen in overeenstemming met de Automobielspecificatie ISO/TS 16949. De onderneming heeft ook een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kwalificatie volgens de
ISO/IEC 17025 norm.

De value‐added diensten omvatten onder meer (eXtended) Supply Chain Management en Total Manufacturing Solutions in samenwerking met onze partners, failure & technology analysis, qualification & burn‐in, test‐ & product
engineering, production test (inclusief device programming en end‐of‐line service), ESD/ESDFOS assessment & training, and quality & reliability consulting.

Voor nadere informatie
Martin Sallenhag – CEO, Reinhard Pusch – COO, Arvid Ladega ‐ CFO
Telefoon: +31 38 4215216 E‐mail: investor‐[email protected] Web: www.roodmicrotec.com