RoodMicrotec Warrants met ISIN-code NL0011556972 en een uitoefenprijs van EUR 0,21 zijn uitoefenbaar van 2 tot en met 6 juli 2018

Zwolle – 27 juni 2018

De warrants van RoodMicrotec N.V. met ISIN-code NL0011556972 en een uitoefenprijs van EUR 0,21 zijn uitoefenbaar volgens het warrant plan gepubliceerd in maart 2016 eenmaal per kwartaal tot 31 december 2018.

De komende uitoefenperiode begint op maandag 2 juli 2018 en loopt tot en met vrijdag 6 juli 2018. Deze uitoefenperiode is de voorlaatste gelegenheid; de laatste mogelijkheid volgt in december 2018.

Houdt u er rekening mee dat uw bank of effecteninstelling een kortere periode kan hanteren in verband met haar eigen administratieve procedures. In de bijlage vindt u het uitoefenformulier welke uw bank of effecteninstelling moet gebruiken.

Over RoodMicrotec

Met meer dan 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied  van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec Fabless Companies, OEM’s en andere ondernemingen een one-stop shop propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

Onze diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische-, IT- and elektronicasectoren.

Certified by RoodMicrotec betreft onder andere certificatie van producten volgens de strenge ISO/TS 16949-norm die geldt voor toeleveranciers van de automobielindustrie. De onderneming beschikt tevens over een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en qualification volgens ISO/IEC 17025.

The value-added diensten omvatten onder meer (eXtended) Supply Chain Management en Total Manufacturing Solutions in samenwerking met onze partners, failure & technology analysis, qualification & burn-in, test- & product engineering, production test (inclusief device programming en end-of-line service), ESD/ESDFOS assessment & training, and quality & reliability consulting.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het Verenigd Koninkrijk (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor meer informatie visit:http://www.roodmicrotec.com

Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels, Nederlands en Duits. In gevallen van tegenstrijdigheid tussen deze versies prevaleert de Engelse versie.

Deze mededeling bevat informatie die geldt  als voorwetenschap in de zin van artikel 7, lid 1, van de EU-verordening inzake marktmisbruik. De gedelegeerd bestuurder en CEO van het bedrijf, Martin Sallenhag, is verantwoordelijk voor het regelen van de publicatie van dit document namens RoodMicrotec.