20 oktober – RoodMicrotec heeft Arvid Ladega benoemd tot nieuwe CFO met ingang van 1 november 2016. Erwin Vrielink, de huidige CFO, zal aanblijven als financieel adviseur voor het bedrijf.

Martin Sallenhag, CEO bij RoodMicrotec: “Arvid deed in eerdere functies waardevolle ervaring op als CFO en financieel controleur in de industriële bouwkunde. Daarnaast waarborgen we de continuïteit doordat Erwin aanblijft als adviseur”.

nieuwe CFO RoodMicrotech

Arvid Ladega heeft ruime ervaring als CFO in de industriële sector aangezien hij deze functie bijna zeven jaar bekleedde bij Turn Key Pipeline Services B.V. en vijf jaar bij Bartels Engineering, beide in Nederland. Hij heeft ook een hogere financiële positie bekleed bij Wasco Coatings Europe, een dochteronderneming van het in Maleisië beursgenoteerde moederbedrijf.

Erwin Vrielink, die als CFO van RoodMicrotec optrad sinds november 2015, herstelt spoedig van een recente oogoperatie. Hij heeft besloten zijn carrière voort te zetten als onafhankelijk financieel adviseur.