Zwolle, 29 oktober 2015
Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat CEO Philip Nijenhuis door ziekte is geveld en dat het minstens enkele weken zal duren voor hij weer beter is. Om te zorgen dat de onderneming goed blijft functioneren, zijn de volgende tijdelijke maatregelen genomen.

Reinhard Pusch zal de rol van Chief Operating Officer (COO) op zich nemen, naast zijn huidige functie als CSO.

De functie van Chief Executive Officer zal vervuld worden door een Uitvoerend Comité dat uit de volgende mensen bestaat: Reinhard Pusch (COO/CSO), Martin Sallenhag (CTO) en Erwin Vrielink, die op 1 november als CFO in dienst treedt.

Remy Cuny, onze huidige CFO die op 1 november afscheid neemt van RoodMicrotec, zal dit uitvoerend comité voorlopig blijven ondersteunen.

Tevens wordt het uitvoerend comité dagelijks ondersteund door Vic Tee, de voorzitter van de Raad van Commissarissen.

“Wij hebben een zeer competent senior team met een sterke projectmatige benadering. Onze werknemers zijn hoogopgeleide mensen met grote technische kennis en ervaring in combinatie met goede communicatieve vaardigheden, en zijn daarom in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan de ondersteuning van onze nieuwe projecten. Wij wensen Philip een spoedig herstel toe en verzekeren onze klanten dat de snelheid en kwaliteit van onze diensten onveranderd blijven” aldus Vic Tee, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Financiële agenda 2015/2016
12 november 2015 Publicatie tussentijdse update
7 januari 2016 Publicatie omzetcijfers 2015
25 februari 2016 Publicatie jaarcijfers 2015
25 februari 2016 Conference call pers en analisten
10 maart 2016 Publicatie jaarverslag 2015
21 april 2016 Algemene vergadering van aandeelhouders
12 mei 2016 Publicatie tussentijdse update
7 juli 2016 Publicatie omzetcijfers eerste halfjaar 2016
25 augustus 2016 Publicatie halfjaarbericht 2016
25 augustus 2016 Conference call pers en analisten
15 november 2016 Publicatie tussentijdse update

Over RoodMicrotec
Met meer dan 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec fabless companies, OEM’s en andere ondernemingen een one-stop shopping propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

De diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische, IT- and electronicasectoren. Certified by RoodMicrotec betreft onder andere certificatie van producten volgens de strenge ISO/TS 16949-norm die geldt voor toeleveranciers van de automobielindustrie. De onderneming beschikt tevens over een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kalibrering volgens ISO/IEC 17025.

The value-added diensten omvatten onder meer failure & technology analysis, qualification & burn-in, test- & product engineering, production test (waaronder device programming en end-ofline service), ESD/ESDFOS assessment & training, quality & reliability consulting, supply chain management en total manufacturing solutions met partners. RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het Verenigd Koninkrijk (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor nadere informatie:
Remy Cuny, CFO Telefoon: +31 38 4215216 Correspondentieadres: RoodMicrotec N.V., Postbus 1042, 8001 BA Zwolle E-mail: [email protected] Web-site: www.roodmicrotec.com