Erwin Vrielink (1973) zal per 1 november 2015 aantreden als Chief Financial Officer (CFO). Hij volgt Remy Cuny op, die op dezelfde datum uit dienst treedt.

Remy Cuny heeft besloten, na 5 jaar CFO van RoodMicrotec te zijn geweest, een nieuwe impuls aan zijn carrière te geven. Hij zal per 1 november CFO worden bij een grotere onderneming. Zowel de Raad van Commissarissen als het Bestuur bedanken Remy voor zijn inzet en wensen hem veel succes in het vervolg van zijn carrière.

Erwin Vrielink begon zijn carrière in 1998 als audit manager bij Deloitte te Amersfoort. Zijn klantenportefeuille bestond uit Nederlandse beursgenoteerde en grotere ondernemingen. Vanaf 2008 heeft Erwin achtereenvolgens gewerkt als senior accounting & reporting specialist bij Koninklijke Philips N.V. in Amsterdam en als controller bij Sparta B.V., dochteronderneming van de beursgenoteerde Accell Group N.V. Erwin heeft een breed en relevant track record opgebouwd als senior financieel professional op vele gebieden, zoals IFRS en due diligence, meest recent op het hoofdkantoor van Accell.

Binnen RoodMicrotec zal Erwin Vrielink zich, naast de accounting & reporting
verantwoordelijkheden en relaties met de financiële wereld, in het bijzonder richten op kostenbeheersing en resultaatverbetering. Wij vertrouwen erop dat Erwin Vrielink een belangrijke bijdrage zal leveren aan het verwezenlijken van de ambities van RoodMicrotec.

Over RoodMicrotec

Met meer dan 40 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec fabless companies, OEM’s en andere ondernemingen een one-stop shopping propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

De diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische, IT- and electronicasectoren. Certified by RoodMicrotec betreft onder andere certificatie van producten volgens de strenge ISO/TS 16949-norm die geldt voor toeleveranciers van de automobielindustrie. De onderneming beschikt tevens over een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kalibrering volgens ISO/IEC 17025.

The value-added diensten omvatten onder meer failure & technology analysis, qualification & burn-in, test- & product engineering, production test (waaronder device programming en end-ofline service), ESD/ESDFOS assessment & training, quality & reliability consulting, supply chain management en total manufacturing solutions met partners.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het Verenigd Koninkrijk (Bath) en in Nederland (Zwolle).