Zwolle, 6 september 2023

Met ons product, de Comfort Marker 2.0., zijn wij trots en blij met wat dit product voor patiënten betekent. Dat horen we iedere keer wéér van onze klant-ziekenhuizen. Deze waardering blijkt nu ook, groeiend, uit de markt. 

Ramp-Up in de VS in volle gang

In de Verenigde Staten, zo rapporteerden wij in het Informatie Memorandum, waren reeds 20 apparaten in dagelijks gebruik in ziekenhuizen. Inmiddels, nu drie maanden later, zijn dat er meer dan 40. Ook de eerste grote repeat-orders voor consumables zijn geplaatst. Het businessmodel heeft als basis dat, zoals Nederland al lang laat zien, voor ieder apparaat in een ziekenhuis er jaarlijks zo’n 1000 single-patiënt consumables (naald + inkt-module) worden verkocht. Met de Amerikaanse repeat-orders wordt dat verdienmodel ook in Amerika bewezen.

Al met al is duidelijk: de ‘ramp-up’ in de Amerikaanse markt is volop in gang.

Zwitserland en Duitsland tonen ook grote belangstelling

Een week geleden was Medical Precision present op het jaarcongres van de Zwitserse Radiotherapie-associatie. Aan vrij veel ziekenhuizen zijn demonstraties gegeven. De reactie was boven verwachting: juist de verbetering voor de patiënt sloeg aan. Er konden al tijdens dit congres proefplaatsingen afgesproken worden, en er werden meerdere aanvragen voor een aanbieding gedaan. Ditzelfde hebben ervaren tijdens onze aanwezigheid op het recente Duitse jaarcongres. Inmiddels ook hier een tiental offerte-aanvragen.

Meedoen met onze systemen die de voorbereiding van een bestralingsserie pijnloos laat zijn?

Investeer dan via https://www.npex.nl/effectenbeurs/medical-precision

Medical-Precision investeren via NPEX