23 december 2020

I Love Sushi, de grootste sushi-keten van Nederland, opent vandaag, 23 december 2020, haar 49ste vestiging in Winkelcentrum Beverhof in Beverwijk! Wij bieden een groot assortiment sushi en Japanse gerechten aan. Je kunt onze gerechten & sushi online bestellen via onze website of via Thuisbezorgd.nl en het komen afhalen of door ons laten bezorgen.

Wij bereiden onze gerechten vers en met veel inspiratie, om optimaal aan jouw wensen te kunnen voldoen. Onze sushi is betaalbaar en van topkwaliteit. We leveren verse en gezonde en sushi, door elke dag gebruik te maken van verse producten en een juiste bereidingswijze, zodat je van voordelige sushi kan genieten!

Je vindt ons aan de Beverhof 33 in Beverwijk. Wij zijn open van maandag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur en wij bezorgen van maandag tot en met zondag van 12.30 tot 20.30 uur. Bestellingen kunnen geplaatst worden op https://ilovesushi.nl/location/i-love-sushi-beverwijk of op Thuisbezorgd.nl

I Love Sushi Beverwijk
Beverhof 33
1941 EC Beverwijk
0251-745605
[email protected]