21 december 2020

I Love Sushi, de grootste sushi-keten van Nederland, opent vandaag, 21 december 2020, haar 48ste vestiging aan het Johnny van Doornplein in het centrum van Arnhem! Wij bieden een groot assortiment sushi en Japanse gerechten aan. Je kunt onze gerechten & sushi online bestellen via onze website of via Thuisbezorgd.nl en het komen afhalen of door ons laten bezorgen.

Wij bereiden onze gerechten vers en met veel inspiratie, om optimaal aan jouw wensen te kunnen voldoen. Onze sushi is betaalbaar en van topkwaliteit. We leveren verse en gezonde en sushi, door elke dag gebruik te maken van verse producten en een juiste bereidingswijze, zodat je van voordelige sushi kan genieten!

Je vindt ons aan het Johnny van Doornplein 6 in Arnhem, wij zijn open op maandag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur en wij bezorgen op maandag tot en met zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Bestellingen kunnen geplaatst worden op https://ilovesushi.nl/location/i-love-sushi-arnhem/ of op Thuisbezorgd.nl

I Love Sushi Arnhem

026-3034245

[email protected]