Middenmeer, 11 oktober 2019De afgelopen 6 maanden na de succesvolle emissie is er een hoop gebeurd. Tezamen met de drukke periode na de obligatie emissie, het verder groeien van de organisatie en de zomer periode worden de kwartaal-updates verder vorm gegeven.

In het tweede kwartaal zijn we verder gegaan met het verhogen van het gebruik van onze “Pay Per Use” systemen in de VS. Er zijn 2 personen aangenomen in het 2e kwartaal en in het derde kwartaal is het team nog verder uitgebreid. Het verder uitbreiden van het personeelsbestand op het gebied van marketing en sales zoals vermeld in ons prospectus heeft hiermee vorm gekregen. De eerste groeiresultaten van deze investering zien we reeds terug in de derde kwartaalcijfers met de groei van het aantal uitgevoerde operaties per machine. In het derde kwartaal hebben we het beste kwartaal gehad met de verkoop van kits in de VS. Dit is een belangrijke graadmeter voor de “Pay Per Use” systemen.

Klik op onderstaande link voor het volledige bericht.
Beleggers update Q3 2019