Over Vastgoed Fundament Fonds NV

Het Vastgoed Fundament Fonds NV is in 2003 opgericht door Annexum en bestaat inmiddels uit twaalf kantoorpanden in verschillende steden, waaronder Amsterdam, Utrecht, Groningen, Roosendaal en Amersfoort. Het fonds bezit kantoorobjecten met een stabiele bezetting. Daardoor ontvangt het fonds een regelmatige stroom aan huurinkomsten. De metrages en looptijden van de huurcontracten verschillen per object.

De kantoorpanden aan de Bakkenzuigerstraat 1 in Almere en De Molen 65 in Houten waren in oktober 2020 verkocht aan twee particuliere beleggers. Alle vastgoedobjecten in het Vastgoed Fundament Fonds gaan verkocht worden en Annexum bereidt de vereffening van het beleggingsfonds voor. De verkoop van deze panden past in de gekozen strategie.

Kenmerken

  • 10 objecten met meer dan 43.227 m2 vloeroppervlakte
  • Beheerder investeert in verduurzaming, upgrade interieur en installaties
  • Bezettingsgraad van ca. 71%

Handelswaarde

De verhandelbaarheid in aandelen Vastgoed Fundament Fonds is opgeschort tot nader order. Lees meer over de ontwikkelingen in het Vastgoed Fundament Fonds NV op de pagina Verhandeling.

De NPEX-koers per aandeel is een indicatie die is gebaseerd op de laatste transactie (NB: is niet de actuele intrinsieke waarde). De intrinsieke waarde komt tot stand op basis van de waarderingsgrondslagen zoals vermeld in de jaarrekening. De handelswaarde dient als indicatie voor de waarde van het aandeel voor de secundaire markt op NPEX. Op NPEX vindt de prijsvorming plaats tussen koper en verkoper. De transactiewaarde die via NPEX wordt gerealiseerd kan dus (significant) afwijken van de richtkoers (= intrinsieke waarde).

Voor de actuele handelswaarde kijkt u op de fondspagina Vastgoed Fundament Fonds NV van Annexum.

Publicaties

Annexum publiceert met regelmaat whitepapers over vastgoed gerelateerde onderwerpen zoals kantoren- en supermarktvastgoed en de woningmarkt. Volg de relevante ontwikkelingen en trends via www.annexum.nl/publicaties.

Over Annexum

Annexum biedt vastgoedbeleggingsfondsen voor particulieren. Bij ons belegt u in vastgoed in diverse segmenten zoals supermarkten, (starters)woningen, kantoren en zorgvastgoed. Met oog voor waarde en rendement. En dat al 20 jaar.

Dagelijks werken op ons kantoor in het World Trade Center in Amsterdam ruim 40 (vastgoed)professionals aan het structureren, plaatsen en beheren van onze beleggingsproducten.

Op 13 februari 2006 is door de AFM een vergunning verleend aan Annexum als bedoeld in artikel 2:65 van de Wft. Deze vergunning heeft betrekking op het beheer van beleggingsinstellingen.

Meer informatie en actueel nieuws vindt u op www.annexum.nl.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u aanvullende informatie ontvangen over Vastgoed Fundament Fonds NV of één van de andere vastgoedbeleggingsfondsen van Annexum? Onze relatiemanagers Rob Hanemaaijer en Evelyn van Straaten staan voor u klaar en helpen u graag verder. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur of stuur een e-mail naar [email protected]. Vrijblijvend een afspraak maken kan natuurlijk ook!